CEO DENVER UZ SRBIJU! Nagetsi poslali poruku Jokiću, Ameri im ŽUSTRO uzvratili! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne kriju podršku ka svom najboljem igraču.

CEO DENVER UZ SRBIJU! Nagetsi poslali poruku Jokiću, Ameri im ŽUSTRO uzvratili! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Košarkaška reprezentacija Srbije pruža sjajnu igru protiv Sjedinjenih Američkih Država na polufinalnoj utakmici olimpijskog turnira u Parizu.

Iako su Amerikanci bili favoriti na početku meča, srpski tim je uspeo da pokaže izuzetnu igru i da zadrži vođstvo od početka susreta.

Nakon prvog poluvremena, klub Denver Nagets se oglasio na društvenim mrežama pohvalivši učinak svog košarkaša, Nikole Jokića, i reprezentacije Srbije.

Bivši šampion NBA lige ostavio je sledeću poruku:

- Džoker i tim Srbije vode na poluvremenu - uz simbol aplauza, franšiza iz Kolorada je izazvala različite reakcije među navijačima.

 

 

Dok je jedan deo pristalica Denvera odobravajuće reagovao na objavu, drugi su iskazali negodovanje zbog toga što Nagetsi navijaju protiv svoje države. Komentari navijača Sjedinjenih Američkih Država koji su kritikovali "grumenje" dodatno su podgrejali raspravu na društvenim mrežama.

Srbija je pokazala izuzetnu timsku poeziju i borbenost, a vođstvo na poluvremenu protiv moćne američke reprezentacije samo je potvrda kvaliteta i talenta Pešićevih izabranika.

Ukoliko zadrže prednost do kraja, srpski košarkaši će igrati protiv selekcije Francuske, koja je u drugom polufinalu izbacila svetske šampione Nemačku i drugi put zaredom igraće u finalu najvećeg sportskog planetarnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading