EMBIDA PITALI O JOKIĆU! Njegov odgovor je sve IZNENADIO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanci se plasirali u finale Olimpijskih igara.

EMBIDA PITALI O JOKIĆU! Njegov odgovor je sve IZNENADIO!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država igraće u finalu Olimpijskih igara u Parizu, protiv istoimene selekcije. 

Amerikanci su u krajnje dramatičnom meču savladali Srbiju posle čudesnog preokreta rezultatom 95:91, a veliki deo meča obeležili su duelu Nikole Jokića i Džoela Embida.

Kandidati za poslednju MVP titulu, koja je pripala srpskom centru, vodili su žestok okršaj i na parketu Bersija, ali je rođeni Kamerunac na kraju imao više razloga za zadovoljstvo, uprkos odličnoj partiji Somborca.

Foto: www.profimedia.rs

Embid i Jokić u duelu

Ponovo su njih dvojica imali okršaj u dresu svojih reprezentacija, a centar koji je odbio da igra za Francusku i afrički tim je posle utakmice odao priznanje Srbinu na svemu što pokazuje svih ovih godine.

Nije Embid želeo direktno da komentariše duel sa popularnim "Džokerom", ali je neočekivanim rečima opisao srpskog centra.

- Nije ovde bilo Jokić-Embid, već Amerika Srbija. Zadovoljni smo zbog pobede, veliki tim, mnogo talenta, posebno zbog Nikole. Ja sam njegov veliki fan. Uvek sam bio njegov fan, znam kako igra i radio je ono što uvek radi - rekao je Embid.

Džoel Embid je na kraju utakmice upisao 19 poena i četiri skoka, čime je bio drugi najefikasniji u reprezentaciji SAD, dok je Jokić uz 17 poena imao i 11 asistencija, na šta je dodao pet uhvaćenih lopti.

Meč za 3. mesto igraće se od 11 sati izjutra, dok je finale zakazano od 21.30 časova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading