OVO NEMA NIGDE NA SVETU! Razlika između meča za 3. mesto i finala je 10 i po sati! Evo kada Srbija igra za BROZANU medalju u Parizu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Organizatori doneli odluku.

OVO NEMA NIGDE NA SVETU! Razlika između meča za 3. mesto i finala je 10 i po sati! Evo kada Srbija igra za BROZANU medalju u Parizu!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije je posle epske borbe poražena od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 95:91 u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu.

Iako nisu uspeli da ostvare pobedu, naši košarkaši i dalje imaju šansu za osvajanje medalje. U subotu ih očekuje meč protiv Nemačke, što će biti repriza prošlogodišnjeg finala Svetskog prvenstva iz Manile.

Utakmica za treće mesto i bronzanu medalju na olimpijskom turniru na programu je 10. avgusta u neobičnom terminu u 11 časova.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

S druge strane, finale će se igrati istog dana od 21.30 časova, rival Sjedinjenih Američkih Država biće domaćin Francuska, što će biti repriza duela za zlato sa prethodnih Olimpijskih igara iz Tokija, koju su Ameri dobili rezultatom 87:82. Mora se priznati da ovolika razlika u terminima između utakmice za prvo i treće mesto nije zabeležena u istoriji najvećeg sportskog planetarnog takmičenja. 

Podsetimo, Srbija je vodila tokom najvećeg dela meča, imala igru i rezultat, međutim, SAD su eksplodirale u poslednjem kvartalu i stigle do potpunog preokreta. 

Inače, treba reći da je Nemačka veliki dužnik, budući da je savladala izabranike Svetislava Pešića u finalu prethodnog Mundobasketa, pa je ovo sjajna prilika da se "orlovi" revanširaju "pancerima" za neuspeh na Svetskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading