NOVI IGRAČ PARTIZANA PROGOVORIO O GROBARIMA! Ishvalio Srbiju, pa OTKRIO kakav mu je savet dao ŽOC!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dao je nemerljiv doprinos ulasku u finale Olimpijskih igara.

NOVI IGRAČ PARTIZANA PROGOVORIO O GROBARIMA! Ishvalio Srbiju, pa OTKRIO kakav mu je savet dao ŽOC!

Foto: www.profimedia.rs

Francuski reprezentativac Frenk Nilikina izrazio je svoje oduševljenje posle plasmana svoje selekcije u finale Olimpijskih igara u Parizu.

Svoj doprinos u pobedi nad Nemačkom novi igrač Partizana dao je sa pet postignutih poena, a napominje da je svetski šampion pružio snažan otpor tokom prve četvrtine, ali da su njegovi saigrači uspeli da trijumfuju zbog bolje odbrane.

Plejmejker je priznao da Srbija ima kvalitet da dođe do finala:

Foto: www.profimedia.rs

Nilikina i Bonga u duelu

- Sigurno, sigurno, Srbija je vrlo talentovan tim, igraju dobru košarku, košarku sa visokim nivoom razmišljanja. Možda je Amerika najbokji atletski tim, najtalentovaniji, ali Srbija ima nešto što Amerika nema. Biće dobra utakmcia za gledanje, ali kao što sam rekao bez obzira na protivnika mi smo fokusirani na sebe i ako igramo kao večeras možemo pobediti bilo koga - kazao je Nilikina.

Pričao je i o Partizanu, koji je pojačao ovog leta.

- Tek sam došao, ne znam nikoga. Definitivno tokom takmičenja i pre takmičenja osećam ljubav i strast navijača Partizana. Znate već, grobari - kaže Nilikina.

Pre olimpijskog turnira je, shodno tome, razgovarao i sa Željkom Obradovićem, trenerom crno-belih.

- Pričao sam sa njim pre takmičenja i poželeo mi je sreću. Za njega je vreme odmora, ali i period regrutovanja i ima mnogo stvari da uradi sa timom. Poželeo mi je mnogo sreće i jedva čekam posle OI da dođem i započnem svoju priču sa Partizanom - istakao je Nilikina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading