HOROSKOP ZA PETAK 9. AVGUST! Bikovi, dan će vam obeležiti timski rad sa kolegama, Ovnovi, ovaj period vam je prilika za flert!

Autor:

Vesti

09.08.2024

00:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

HOROSKOP ZA PETAK 9. AVGUST! Bikovi, dan će vam obeležiti timski rad sa kolegama, Ovnovi, ovaj period vam je prilika za flert!

Foto: Shutterstock

Bikovi, ovaj dan obeležiće uspeh kroz timski rad i u okviru komunikacije s poslovnim partnerima. Ipak, nemojte potpisivati nove ugovore. Rakovi, ovaj dan je idealan za završavanje velikog posla koji ste ranije započeli. Moguć finansijski dobitak. Devica, svi koji sarađuju s inostranstvom mogu naići na neočekivane prepreke. Posao ćete završiti kasnije, a tempo će biti sporiji. Strelčevi, danas ćete postići uspeh u okviru timskog rada ili nekog zajedničkog posla s prijateljima. Finansijska stabilnost.

Ovnovi, ovaj period vam može doneti više prilika za flert i početak nove veze. Lavovi, atmosfera preokreta može da obeleži ovaj dan na vašem ljubavnom planu. Novo poznanstvo može da se pretvori u početak veze. Škorpije, možete se upustiti u vezu s osobom koju poznajete već dugo. Pred vama je izuzetno burna ljubavna romansa. Slobodne Vodolije mogu da uđu u vezu s osobom koja živi u inostranstvu i nešto je starija.

Ribe, zdravlje vam je dobro. Vage, pritisak vam varira. Device, solidno se osećate.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading