GUDURIĆ DAO TROJKU, PA ODBRUSIO NBA LEGENDI! O potezu srpskog reprezentativca DUGO će se PRIČATI (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo da ostane "dužan".

GUDURIĆ DAO TROJKU, PA ODBRUSIO NBA LEGENDI! O potezu srpskog reprezentativca DUGO će se PRIČATI (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije bije bitku za polufinale Olimpijskih igara u Parizu protiv Sjedinjenih Američkih Država.

U poslednjoj deonici, "orlovi" su imali prednost, ali su je Amerikanci sustigli i preko Lebrona Džejmsa prvi put izjednačili, a trojkom Stefa Karija došli do verovali ili ne prvog vođstva na utakmici 87:84!

Ipak, to ne umanjuje fantastičan potez srpskog reprezentativca Marka Gudurića, u finišu treće deonice kada je izveo neverovatan potez. Naime, as Fenerbahčea je uspeo da pogodi trojku uz faul, čime je dao dodatni vetar u leđa našoj ekipi.

 

 

Nakon što je spektakularno pogodio, Gudurić je napravio gest koji nije bio zabeležen na televiziji. Pogledao je ka legendarnom Karmelu Entoniju koji je sedeo na tribinama i "rugao" mu se njegovom proslavom.

Na taj način, bivši igrač Crvene zvezde pokazao je "petlju" prema proslavljenom NBA asu, koji ga je očigledno provocirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading