LEBRON BIRANIM REČIMA PRIČAO O SRBIJI: Evo šta je poručio Džejms!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramna pobeda Amerike!

LEBRON BIRANIM REČIMA PRIČAO O SRBIJI: Evo šta je poručio Džejms!

Foto: Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije ipak je poražena od Amerike u polufinalu Olimpijskih igara sa 95:91. Nakon susreta, Lebron Džejms je biranim rečima goovrio o našem nacionalnom timu sa puno respekta.

- Odao bih veliko prizanje Srbiji, protiv nas su dali sve što su imali da daju, sjajan su tim, igrali su neverovatno dobro, testirali su nas i to nam je trebalo - poručio je Lebron.

Džejms izrazio je zadovoljstvo nakon pobede njegovog tima nad Srbijom, ističući da je to bio jedan od najboljih trenutaka u njegovoj karijeri i naveo da nije bio ljut tokom meča na svoje igrače.

-Ne, nisam bio ljut. Sve je to deo konkurencije i dinamike, samog instinkta. Samo pokušavam da sve dovedem što bliže savršenstvu - rekao je Amerikanac i nastavio:

- Uvek pokušavam da budem agresivan i da pravim poteze za naš tim. Pokušavam da radim sve na terenu. Moji saigrači veruju u mene i uspeo sam da ih podržim - jasan je on.

Foto: Profimedia

Lebron Džejms

Šta je rekao svojim saigračima na poluvremenu?

- Rekao sam im da je dobro biti testiran. Sjajno je biti testiran. Naš krajnji cilj je na dohvat ruke. Radujemo se meču u subotu protiv Francuske - govorio je Lebron.

Sledi finale sa Francuskom.

- Super su konkurentni. Igraju zajedno već neko vreme. Ovo je Vembijeva prva Olimpijada, ali taj tim već dugo igra zajedno. Hrane se energijom iz publike, tako da se radujemo tom meču - ističe Džejms.

Dodaje da je ovo jedan od njegovih najboljih trenutaka u karijeri.

- Ovo je među najboljim trenucima u karijeri. Imam 39 godina, ulazim u svoju 22. sezonu. Ne znam koliko ću još imati prilike i trenutaka poput ovoga da se takmičim za nešto. Takmičiti se za nešto veliko i igrati velike utakmice, a večeras je bila jedna takva - kazao je on.

Opisao je okršaje Jokića i Embida, istakavši da su najbolji veliki igrači koji igraju u NBA.

- Da, apsolutno. To su dvojica najboljih velikih igrača koje imamo u NBA. Obojica su bili sjajni. Džoel nam je bio sve. Postigao je svaki veliki pogodak koji nam je bio potreban tokom tog niza. Kada su oni nastavljali da pogađaju, Džoel je nastavljao da pravi poteze. Bio nam je potreban čitav njegov trud - zaključio je Lebron.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading