GDE SI POŠ'O, KRALJU? Jokić nije imao MILOSTI za Lebrona! Spektakularnom BLOKADOM zaustavio je DŽejmsa! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna reakcija najboljeg srpskog košarkaša.

GDE SI POŠ'O, KRALJU? Jokić nije imao MILOSTI za Lebrona! Spektakularnom BLOKADOM zaustavio je DŽejmsa! (VIDEO)

Foto: printscreen

Košarkaška reprezentacija Srbije briljira u meču polufinala Olimpijskih igara protiv selekcije Sjedinjenih Američkih Država.

Pešićevi izabranici imaju ogromnu prednost na poluvremenu (54:43), zahvaljujući timskoj igri, u kojoj briljira i Nikola Jokić. Somborac se ističe kao jedan od najboljih igrača na terenu. jer je pokazao izuzetno umeće i spretnost, a jedan potez je posebno privukao pažnju publike i stručnjaka.

Jedan od najzapaženijih trenutaka utakmice bio je kada je Lebron Džejms pokušao rutinsko polaganje, ali se iznenada na obruču pojavio "Džoker" i spektakularno blokirao pokušaj prve zvezde Los Anđeles Lejkersa.

Ovaj fenomenalan potez centra Denvera izazvao je oduševljenje srpskih navijača, dok je Džejmsov izraz lica jasno pokazao da se i sam iznenadio ovom situacijom. Lopta se odbila od obruča, ostavljajući sve košarkaše Sjedinjenih Američkih Država u neverici.

Pogledajte kako je Nikola Jokić zaustavio Lebrona Džejmsa i tako izazvao nezapamćene aplauze sa tribina dvorane Bersi u Parizu:

Ukoliko prođe u finale, reprezentacija Srbije će igrati protiv domaćina Francuske koja je u polufinalu pre ovog izbacila selekciju Nemačke, aktuelne svetske šampione.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading