KOŠARKAŠA PARTIZANA PITALI KOGA ŽELI U BORBI ZA MEDALJU! Srbija ili SAD? Evo šta je ODGOVORIO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska se plasirala u veliko finale Olimpijskih igara.

KOŠARKAŠA PARTIZANA PITALI KOGA ŽELI U BORBI ZA MEDALJU! Srbija ili SAD? Evo šta je ODGOVORIO!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Francuske su uspeli da se plasiraju u finale Olimpijskih igara u Parizu nakon što su pobedili selekciju Nemačke u dramatičnoj utakmici rezultatom 73:69.

Novi igrač Partizana, Isak Bonga, koji je nedavno postao član crno-belih, istakao je da je teško naći reči kojima bi se opisala ova utakmica, naglašavajući da je poraz teško pao ekipi.

- Očigledno je teško posle ovakvih utakmica opisati sve u dve reči, ali teško je. Ne možemo mnogo da razmišljamo o tome, jer nas čeka naredna utakmica - rekao je Bonga posle poraza od domaće selekcije. 

Kada je reč o razlozima poraza, as Nemačke je istakao da su ključni faktori bili ukradene i uhvaćene lopte, naglašavajući da protiv tima poput Francuske, takvi segmenti igre igraju presudnu ulogu. Ova izjava ukazuje na značaj borbe za svaku loptu i kontrolu skoka kao ključnih elemenata u mečevima visokog nivoa poput polufinala Olimpijskih igara.

Foto: www.profimedia.rs

Isak Bonga

- Znate, 50:50 lopte, skokovi... Protiv tima kakav je Francuska i u momentumu u kakvom se nalaze, ne smete da gubite u tim segmentima igre - dodaje Isak.

Upitali su ga da li bi u narednom meču više voleo da igra sa selekcijom Srbije ili Sjedinjenih Američkih Država.

- Ne znam... Uopšte ne razmišljam o tome sada - istakao je Bonga o mogućem rivalu u borbi za srebrnu medalju.

Pešićevi "orlovi" se od 21 čas sastaju sa neporaženim "drim timom", koji je savladao naše košarkaše na startu takmičenja u prvom kolu Grupe C (110:84).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading