SRAMAN POTEZ LAŽNOG "KRALJA"! Džejms se UNEO u lice kapitenu Srbije! Bogdanović mu je OVAKO uzvratio! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo Bogi da prećuti.

SRAMAN POTEZ LAŽNOG "KRALJA"! Džejms se UNEO u lice kapitenu Srbije! Bogdanović mu je OVAKO uzvratio! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Kapiten američke reprezentacije Lebron Džejms veoma je teško podnosio bolju igru Srba u prvom poluvremenu polufinala Olimpijskih igara.

Suočen sa igrom Srbije kakvu Sjedinjene Američke Države nisu očekivale - čvrstom, agresivnom, strpljivom i preciznom - as Lejkersa je u jednom trenutku ušao u raspravu sa srpskim košarkašima - Filipom Petruševom i Bogdanom Bogdanovićem.

Uoči jednog tajm-auta, on je ušao u svađu sa Filipom, u čiju je odbranu stao kapiten Srbije Bogdanović, a onda su u završnici druge četvrtine Bogdanović i Džems bili u čvrstom duelu. Lebron je pogodio uz prekršaj kapitena "orlova", a onda je potcenjivački gestikulirao da je Srbin "premali" da bi ga čuvao. Pogledajte i tu scenu:

Svemu je prethodila na momente veoma žustra rasprava, u kojoj Bogdanović nije hteo da ustukne, već je pokazao zube samozvanom "Kralju".

 

 

Nema boljih i konkretnijih znakova nervoze i dokaza da se ništa na parketu ne odvija kako su Amerikanci planirali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading