SELEKTOR AMERIKANACA ISHVALIO SRBIJU! Ker biranim rečima govorio o "orlovima"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe reči trofejnog stručnjaka uprkos tome što je Pešićev tim ostao bez finala.

SELEKTOR AMERIKANACA ISHVALIO SRBIJU! Ker biranim rečima govorio o "orlovima"!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država, Stiv Ker, bio je iskren posle pobede njegovih izabranika nad srpskim košarkašima u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu.

Trofejni stručnjak je istakao da je očekivao tešku utakmicu i pohvalio srpski tim, naglašavajući da su igrači dali sve od sebe.

- Srbija je jako dobar tim sa dobrim trenerom. Nikola Jokić je najbolji igrač na planeti, a srpska reprezentacija je uvek među najboljima na svetu - rekao je Ker, apostrofirajući kvalitet protivnika.

Vođa novog "drim tima" je izrazio iznenađenje zbog trojki Alekse Avramovića u prvom poluvremenu, ističući da je to bio presudni momenat utakmice.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Selektor Amerikanaca Stiv Ker (prvi sleva)

- Igrali su fenomenalnu utakmicu, nisam očekivao tri trojke Avramovića u prvom poluvremenu. Presudio je naš momentum, pritisak je uradio svoje - istakao je američki selektor, naglašavajući ključne trenutke meča.

Ker je takođe bio svestan emotivnih trenutaka reprezentativaca Srbije, pošto ih je primetio kako plaču nakon poraza.

- Video sam srpske igrače kako plaču, uradili su sve, dali sve da pobede, ali nisu uspeli. Uvek mi bude žao tima koji izgubi, kroz karijeru - nastavio je Ker, pokazujući razumevanje za emocije protivničkog tima.

Foto: Republika.rs

 

Ker je istakao i težinu pobede nad istim timom triput, naglašavajući izazovnost tog poduhvata.

- Teško je pobediti jedan tim triput, dvaput na ovom turniru. Gubili smo dugo, ali imali tačno toliko vremena da se vratimo i pobedimo - zaključio je Stiv Ker, naglašavajući važnost mentalne snage i upornosti njegovog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading