ŠTETA! Vojvodina kapitulorala u sudijskoj nadonakdi u Sloveniji! Novosađani imaju čemu da se nadaju u revanšu!

Autor:

Sport

08.08.2024

22:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stara dama se nije obrkala.

ŠTETA! Vojvodina kapitulorala u sudijskoj nadonakdi u Sloveniji! Novosađani imaju čemu da se nadaju u revanšu!

Foto: Starsport

Fudbalski tim Vojvodine doživeo je težak poraz od Maribora rezultatom 1:2, ali je uprkos tome pokazao veliku borbenost i odlučnost. Igrači Novosađana su prikazali izuzetnu izdržljivost, uspevajući čak i sa igračem manje da održe rezultat 1:1 sve do osmog minuta sudijske nadoknade.

Tokom meča, golman Vojvodine, Carević, imao je nekoliko izuzetnih intervencija koje su spasile njegov tim od sigurnog poraza. Njegova hrabrost i izdržljivost su bili ključni faktori koji su održali Vojvodinu u igri. Takođe, rezervista Ivanović je pokazao svoju kvalitetnu igru, povlačeći loptu i asistirajući Seriju za izjednačujući gol. Ovi trenuci inspiracije su pružili nadu Vojvodini, uprkos konačnom rezultatu.

Iako možda nisu igrali na nivou koji su pokazali u duelu sa Ajaksom, Vojvodina je svojom snagom volje uspela da dođe do pozitivnog rezultata koji je održavala do samog kraja meča. Njihova upornost i borbenost su zaslužne za održavanje izjednačenog rezultata gotovo tokom celog meča.

Uprkos porazu, tim Božidara Bandovića imaće još prilika da se domogne plej-ofa za Ligu konferencije, a ovaj meč će im poslužiti kao iskustvo i motivacija da nastave sa istim entuzijazmom u budućim utakmicama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading