PREDSEDNIK VUČIĆ SE ODMAH OGLASIO NAKON KOŠARKAŠKE UTAKMICE SRBIJA-AMERIKA! "Ponosni na vas!" (FOTO)

Autor:

Sport

08.08.2024

23:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši košarkaši poraženi su u polufinalu od ekipe SAD 95:91!

PREDSEDNIK VUČIĆ SE ODMAH OGLASIO NAKON KOŠARKAŠKE UTAKMICE SRBIJA-AMERIKA! "Ponosni na vas!" (FOTO)

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu nakon što je košarkaška reprezentacija Srbija poražena u polufinalu Olimpijskih igara u Parizu.

- Ponosni na vas! - napisao je Vučić uz priloženu fotografiju naše košarkaške reprezentacije.

Bila je ovo jedna od onih utakmica koju smo mogli da prepričavamo unucima, umesto toga - prepričavaćemo tri četvrtine iste. Mnogo je teško pisati posle ovakvog kraja...

Od prvog trenutka "orlovi" su davali naznake da će večeras odigrati jednu od najboljih utakmica koje nacija pamti. Nismo čekali da protivnik prvi udari, već smo mi udarili i tako totalno šokirali Amerikance koji su zaista izgledali iznenađeno našom hrabrom i odlučnom igrom.

I to je bio ključ večeras, pronašli smo rešenje za drim-tim. Tačnije, Pešić je. Lebron je iz besa stalno prigovarao sudijama, Embid kao u NBA pokušavao da im "cmizdri", ali mu to nije prolazilo, dok je Srbija svaku njihovu grešku kažnjavala surovo.

Kada je Gudurić pogodio trojku uz faul u poslednjem minutu trećeg dela verovatno je 90% Srbije skočilo na noge i u poslednju četvrtinu ušli smo sa velikih +13. I znali smo da će biti teško. I bili smo blizu. I verovatno nikad bliže. Ali nismo uspeli.

Topili su Ameri i topili razliku i nismo uspeli da pogodimo neke šuteve u ključnim momentima, da bi nam Kari, Lebron i na kraju Durent presudili. Jedan od najbolnijih poraza u novijoj istoriji naše države. Dugo će nam trebati da se oporavimo od ovog, a možemo samo misliti kako je igračima. Delić toga vidimo i u raspoloženju Bogdana iznad. Plače kapiten, a plačemo i mi. Probao je Lebron da ga uteši, ali posle ovog teško da će bilo koga Bogi više u NBA gledati isto.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading