OBRADOVIĆ SE OGLASIO PRED MEČ SRBIJE! Imao je i Francuzima šta da PORUČI!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin se plasirao u finale Olimpijskih igara.

OBRADOVIĆ SE OGLASIO PRED MEČ SRBIJE! Imao je i Francuzima šta da PORUČI!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Saša Obradović

Srpski košarkaški trener Saša Obradović je bio prisutan na Olimpijskim igrama u Parizu, gde je ispratio prvo polufinale.

Iako ceo sportski svet nestrpljivo očekuje meč Pešićevih "orlova" i Sjedinjenih Američkih Država, Francuze je mnogo više zanimalo ono što se dešavalo nekoliko sati ranije.

U tom meču, "trikolori" su uspeli da pobede aktuelnog svetskog šampiona Nemačku rezultatom 73:69. Geršon Jabusele i Ajzea Kordinije su vodili žestoku borbu sa "pancerima" i na kraju su izdejstvovali trijumf, na kom im je Obradović čestitao.

 

 

- Bravo Francuska, sjajan posao - napisao je trener Monaka.

Obradović je prethodnih nekoliko sezona sa dosta uspeha vodio ekipu Monaka, koju je lani doveo do Fajnal-fora u Evroligi. Njegov doprinos ekipi je bio značajan, a rezultati su to potvrdili.

Nema sumnje da bi pobeda Srbije nad Sjedinjenim Američkim Državama u potpunosti upotpunila zadovoljstvo Saši Obradoviću, koji je svojevremeno bio član zlatne generacije košarkaškog nacionalnog tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading