SRPSKI ZET PITANJEM RAZLJUTIO NBA LEGENDU! Neka se ne vraćaju u SAD, ako ne osvoje ZLATO! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni član originalnog "drim tima" nije imao dilemu.

SRPSKI ZET PITANJEM RAZLJUTIO NBA LEGENDU! Neka se ne vraćaju u SAD, ako ne osvoje ZLATO! (VIDEO)

Foto: printscreen/Youttube

Pol Džordž

Proslavljeni NBA superstar Pol Džordž nedavno je ugostio Čarlsa Barklija u svom potkastu, gde su među brojnim pitanjima bila i ona o Olimpijskim igrama.

Legendarni "brbljivac", član najčuvenijeg i originalnog "drim tima" iz 1992. godine, podelio je svoje iskustvo o takmičenju u Parizu, kao i večerašnjoj utakmici sa Srbijom.

Na pitanje o aktuelnom timu Sjedinjenih Američkih Država, Barkli je dao sledeće mišljenje: 

- Slušaj, ako izgube, ne možemo im dozvoliti da se vrate u zemlju. Ne možemo. Reći ću im. Ne možete se vratiti - istakao je Barkli i dodao:

- Da li su drugi timovi postali bolji, 100 odsto jesu. I dalje nisu bolji od Sjedinjenih Američkih Država. Uzmite Džokera (Jokića) i Janisa i Luku. Sva trojica su sjajni igrači. Šaj je takođe sjajan, ali mi i dalje imamo narednih 10 najboljih igrača - objasnio je Barkli.

Ovo jasno pokazuje koliki pritisak postoji na američke košarkaše da ostvare uspeh na Olimpijskim igrama.

Sjedinjene Američke Države na poslednjih pet takmičenja najvećeg planetarnog događaja doživele su samo jedan poraz i to na prethodnim u Tokiju od Francuske, koja ih je savladala u grupnoj fazi, ali su se Amerikanci revanširali "trikolorima" u finalu i osvojili zlatnu medalju.

Protiv Srbije su ostvarili dva trijumfa u kratkom vremenskom intervalu, a oba su bila sa 26 poena razlike. Najpre na pripremnom turniru u Abu Dabiju (105:79), a potom i u prvom kolu tekućih Igara u Parizu (110:84).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading