SRBIJA UTERALA STRAH U KOSTI AMERIMA: Ove reči njihovog Saveza dovoljno govore!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naši momci su odigrali za ponos!

SRBIJA UTERALA STRAH U KOSTI AMERIMA: Ove reči njihovog Saveza dovoljno govore!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale Olimpijskih igara u Parizu, nakon što je večeras u polufinalu poražena od Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 95:91. Utakmica je obeležena izuzetno uzbudljivim trenucima i dramatičnim preokretom u poslednjim minutima.

Srbija je tokom većeg dela meča imala vođstvo, čak i prednost od 17 poena, ali su Amerikanci uspeli da se vrate u igru i preokrenu rezultat serijom od 7:0 u poslednja dva minuta, što je bilo dovoljno da ostvare pobedu. 

Nakon neizvesne utakmice, Košarkaški savez SAD se oglasio na društvenim mrežama, ističući: "Ne igramo meč za bronzu", čime su aludirali na činjenicu da su Orlovi bili veoma blizu tome da ih pošalju u borbu za odličje najmanjeg sjaja.

 

Ovim porazom, košarkaši Srbije će se boriti za bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu, dok će Sjedinjene Američke Države igrati u finalu protiv još uvek nepoznatog protivnika. Očekuje se da će utakmica za bronzu biti prilika za Srbiju da pokaže svoj karakter i borbenost, te da osvoji značajno priznanje na ovom velikom sportskom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading