NIŠTA OD BORBE ZA MEDALJU! Italijanke servirale poraz kao rođendanski poklon Maji Ognjenović!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbojkašice Srbije nisu uspele da se plasiraju u polufinale OI!

NIŠTA OD BORBE ZA MEDALJU! Italijanke servirale poraz kao rođendanski poklon Maji Ognjenović!

Foto: Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije suočila se sa selekcijom Italije u okviru četvrtfinala Olimpijskih igara u Parizu od 21.00 čas. Naš nacionani tim poražen je rezultatom 3:0 i lišen plasmana u polufinale najprestižnijeg takmičenja na svetu. Italijanke su bile prejak zalogaj za naše devojke.

Utakmica je započela izuzetno izjednačeno, sa obe ekipe koje su se trudile da zadrže udarne poenterke rivalki. Srbija je uspela da stvori prednost od četiri poena, ali je nakon toga usledio pad koji su Italijanke iskoristile da se vrate u meč. Naša reprezentacija nije uspela da izvuče prvi set, iako je bilo prilika za preokret.

Nakon gubitka prvog seta, srpske odbojkašice su doživele loš period igre, praćen serijom grešaka koje su Italijanke iskoristile da steknu odlučujuću prednost. Naša Tijana Bošković nije uspela da neutrališe protivnički tim, što je dovelo do brzog gubitka drugog seta. Treći set takođe nije doneo boljitak, sa Italijankama koje su održavale prednost i obezbedile plasman u polufinale.

Ovaj poraz znači da naša reprezentacija neće imati priliku da se bori za medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu, ali je ostaje da se fokusira na buduća takmičenja i izazove. Iako naša reprezentacija nije ostvarila željeni rezultat, njihov put na Olimpijskim igrama ostaje deo sportske istorije Srbije, ističući njihovu predanost i borbu na međunarodnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading