INDI I ZORAN MARJANOVIĆ PLANIRAJU VENČANJE U STROGOJ TAJNOSTI?! Pevačica se odala jednim potezom, fanovi je zatrpali porukama!

Autor:

Zabava

07.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Indi sve bacila u rebus.

INDI I ZORAN MARJANOVIĆ PLANIRAJU VENČANJE U STROGOJ TAJNOSTI?! Pevačica se odala jednim potezom, fanovi je zatrpali porukama!

Foto: Printskrin/RTV PINK, ATA images, Shutterstock

Otkada su se pojavili zajedno u javnosti, o odnosu Indi Aradinović i Zoranu Marjanoviću mnogo se piše i komentariše, a kada su se navodno posvađali, pa ubrzo nakon toga i pomirili, mnogi korisnici društvenih mreža su mišljenja da je njihova veza fejk, te da rade sve po dogovoru, a krajnji cilj je pevačicin novi album, na kojem radi Marjanović.

Ipak, oni tvrde da uživaju u ljubavi i da im je veza sve stabilnija, te nije isključeno da će uskoro stati i na ludi kamen.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, youtube.com/printscreen/AmiG Show

Indi Aradinović i Zoran Marjanović

 

- Vidi, ja sam neko ko je vrlo spreman na sve u životu, ja sam spremna rođena, ja se ničega i nikoga ne bojim, osim boga i za mene je to nešto lepo, ljubav je lepa stvar. Sad, meni naravno ne mogu da pripadnu neke normalne situacije, nego tako malo složenije, kao što je i ova. I onda sam prihvatila da bog ima stvarno plan za mene, ovo je za mene neka predsudbinska igra. Ne igra, nego znakovi pored puta da stvarno bog nije zaboravio na mene, da ima ozbiljan plan - rekla je Indi nedavno za Telegraf.

Iako pevačica nije javno govorila o braku sa Zoranom i osnivanju porodice, na Instagramu se pojavila njena fotografija na kojoj pozira s detetom u ruci, a Indi nije skidala osmeh, pa su mnogi zaključili da je spremna da se ostvari u ulozi majke.

Kako je i sama veza Indi i Zorana bilo iznenađenje, nije isključeno da će nas uskoro iznenaditi i vest da su se uzeli, ali kako će se dalje odvijati njihov odnos, ostaje nam da vidimo.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Indi Aradinović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading