SELEKTOR ODIGRAO POSLEDNJI PLES, A I DALJE NA STRANI SVOG TIMA! Budite ljuti na mene, a ne na igračice

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Parizu nismo igrali loše, ali ni sjajno.

SELEKTOR ODIGRAO POSLEDNJI PLES, A I DALJE NA STRANI SVOG TIMA! Budite ljuti na mene, a ne na igračice

Foto: Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije suočila se sa selekcijom Italije u okviru četvrtfinala Olimpijskih igara u Parizu od 21.00 čas. Naš nacionani tim poražen je rezultatom 3:0 i lišen plasmana u polufinale najprestižnijeg takmičenja na svetu. Italijanke su bile prejak zalogaj za naše devojke.

Nakon, nažalost, izgubljene utakmice od Italijanki, obratio nam se i selektor odbojkašica Đovani Gvideti.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

-Izgubili smo od protivnika koji je igrao bolje od nas. Nadali smo se medalji, ispadanje sada nije ono što smo želeli. Ovo je loš rezultat za Srbiju. Poslednja utakmica ne bi trebalo da uzme sve što je ova ekipa uradila. Budite ljuti na mene, a ne na igračice. Donele su Srbiji puno uspeha. Na meni je da budem krivac, odbojkašice nisu zaslužile - rekao je Gvideti i dodao:


-Bili smo dobri u prvom setu, ali nismo ga zatvorili. Posle smo se raspali brzo, imali smo slabosti koje nismo mogli da sakrijemo. Italija je posle bila opuštenija. Žao mi je što nismo odigrali bolje. Nismo se borili kako Srbija može da se bori. Neprihvatljivo je ne iskoristiti ovakvu prednost.

Gvidetiju je ovo poslednja utakmica.

-Moj ugovor je istekao, verujem da je ovo bio moj poslednji meč - izjavio je on.

Pohvalio je svoj tim za kraj.

-Srbija ima puno sjajnih igračica, odigrali smo dobre prijateljske utakmice. U Parizu nismo igrali loše, ali ni sjajno - zaključio je Gvideti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading