VUČIĆ POSLAO PORUKU KOŠARKAŠIMA: Želim im da pobede Ameriku, ali biće teško

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su gubili sa 24 poena razlike, srpski košarkaši su uspeli da se vrate u igru i nakon produžetka ostvare pobedu.

VUČIĆ POSLAO PORUKU KOŠARKAŠIMA: Želim im da pobede Ameriku, ali biće teško

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, Profimedia

Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je neverovatan preokret u dramatičnom četvrtfinalu Olimpijskih igara protiv Australije. Iako su gubili sa 24 poena razlike, srpski košarkaši su uspeli da se vrate u igru i nakon produžetka ostvare pobedu. Ovaj podvig je izazvao veliku pažnju javnosti, a predsednik države, Aleksandar Vučić, prvi je čestitao ekipi na ovom veličanstvenom trijumfu.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, trenutno se nalazi u obilasku radova na "Nacionalnom stadionu" u Surčinu. Ovaj događaj pokazuje predsednikovu posvećenost razvoju sportske infrastrukture u našoj zemlji i podršku sportu uopšte.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Aleksandar Vučić

 

- Australijska ekipa je izuzetna, veoma su hrabri, borbeni na centarskim pozicijama. Tukli su Jokića, sudije su preskočile da sviraju faul na Dobriću... Ali, to je jedna sjajna ekipa sa Izuzetnim Milsom, imaju brzu divlju košarku, nije lako igrati protiv njih. Alal vera svim momcima, Jokiću, ono što je izveo sa onom rampom, dva puta izbijanjem lopte, protivničkim bekovima, čovek je čudo - rekao je Vučić o današnjoj pobedi košarkaša na Olimpijskim igrama protiv Australije.

Što se tiče polufinala, kaže:

- Šta da kažem, želim im da pobede Ameriku ali biće teško.

Pored toga, predsednik Vučić je čestitao Novaku Đokoviću na istorijskom uspehu, istakavši ponos koji je uspeh na Olimpijskim igrama doneo našoj zemlji.

Ove izjave predsednika Republike Srbije pokazuju njegovu podršku i interesovanje za sportska dešavanja, kao i istinsku radost zbog uspeha naših sportista na međunarodnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (6)

Loading
Zlatko

06.08.2024 19:15

Košarkaši su se hrabro borili i pobedili

Marko

06.08.2024 19:52

Sa sjajnom igrom i najboljim na svetu verujem da mozemo do medalje

Maja

06.08.2024 20:24

Bilo bi lepo da osvojimo jos koju medalju,svim srcem smo uz nase kosarkase,pokazali su kako se u Srbiji igra

Tanja

06.08.2024 20:26

Naši košarkaši su postigli nemoguće i uspeli da dođu do polufinala. Nadamo se da će pobediti Amrriku i još jednom pokazati svetu kako se igra basket u Srbiji.