TINA KRAJIŠNIK PRED SUSRET SA AUSTRALIJOM: "Igraju sistemsku košarku, ali nisu bez mana i mi to moramo da iskoristimo"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas izuzetno teška utakmica.

TINA KRAJIŠNIK PRED SUSRET SA AUSTRALIJOM: "Igraju sistemsku košarku, ali nisu bez mana i mi to moramo da iskoristimo"

Foto: Tanjug/AP

Košarkašice Srbije i Australije sastaće se u sredu od 11 časova u borbi za plasman u polufinale Olimpijskih igara.

Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Tina Krajišnik, iznela je očekivanja pred izuzetno težak meč protiv Australije u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Ona ističe da će meč biti izuzetno zahtevan, s obzirom na fizičku dominaciju australijskog tima.

- Australija je vrlo iskusan tim. Imaju igračice koje već duže vreme nastupaju za reprezentaciju i imaju veliko iskustvo igranja na Olimpijskim igrama. Ovo je svima nama najbitnije takmičenje i svi želimo da sa ponosom predstavljamo našu zemlju i da obradujemo narod dobrim rezultatima. Očekuje nas izuzetno teška utakmica - izjavila je Krajišnik i dodala:

Republika

Foto: Profimedia.rs

 

 

- One će biti maksimalno koncentrisane i sigurno im se neće ponoviti opuštenost koja ih je skupo koštala protiv Nigerije na početku takmičenja. Moramo da budemo spremne, biće to fizički iscrpljujuć meč, snažne su... Igraju sistemsku košarku, ali nisu bez mana i mi to moramo da iskoristimo.

Pored meča Srbije i Australije, u preostala tri četvrtfinalna duela Olimpijskih igara sastaće se i ostali vrhunski košarkaški timovi. Španija će se suočiti sa Belgijom u 14:30, dok će se Nemačka i Francuska boriti od 18 časova. Na kraju dana, Nigerija će se suprotstaviti Sjedinjenim Američkim Državama od 21:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading