DEDI DANKE ILIĆ STIGLA PORUKA DA MU JE UNUKA U DISELDORFU! Milan Ilić progovorio: Verujem da je moja unuka živa... ŠOK

Autor:

Hronika

05.08.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znamo šta da mislimo, sumnjamo u sve što nam je dosad rečeno jer se ispostavlja, s vremenom, da dokaza nema. Eto, opet kažem, voleo bih da mi je unuka živa i da je dobro, kaže Milan.

DEDI DANKE ILIĆ STIGLA PORUKA DA MU JE UNUKA U DISELDORFU! Milan Ilić progovorio: Verujem da je moja unuka živa... ŠOK

Foto: Republika, Facebook

danka ilic i deka

Slučaj Danke Ilić (2), koja je nestala, odnosno, kako se sumnja, koju su ubili 26. marta osumnjičeni Dejan Dragijević i Srđan Janković, postaje sve veća misterija. Naime, rok za podizanje optužnice protiv ove dvojice se bliži i, ako do septembra ne budu nađeni konkretni dokazi protiv njih, biće pušteni na slobodu.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, Društvene mreže

 

Tim povodom smo pričali s Milanom Ilićem, Dankinim dekom, koji nam je rekao da i on, kao i Miloš i Ivana, roditelji devojčice, sve više sumnjaju da je istina  "nešto treće".

- Razočarani smo svi veoma. Ne znamo šta da mislimo, sumnjamo u sve što nam je dosad rečeno jer se ispostavlja s vremenom da dokaza nema. Ja sam počeo da verujem, odnosno, da se nadam, da je Danka ipak negde i da je živa. Daj bože da su je predali nekome, a ne ubili. Ono što je u nama probudilo dodatnu sumnju u to je objava koja se pojavila na profilu koji je navodno od Radoslava Dragijevića, Dejanovog oca, a napisao je da je moja unuka u Diseldorfu u Nemačkoj - rekao je on za Telegraf.

Republika

Foto: Printscreen/Facebook

 

Dodaje da nadležni redovno obaveštavaju Miloša Ilića i Ivanu Ilić o tome kako napreduje slučaj, ali da, kako kaže, više ne zna kome da veruju.

Republika

Foto: Republika, Facebook

Milan Ilić, deka Danke Ilić

- Prvo su priznali da su je ubili, pa rekli da nisu. Dobili smo izveštaj da su u vreme nestanka bili kolima ispred kuće u Banjskom. A saznali sad da njihovi advokati tvrde da Ivana kobnog dana uopšte nije bila u Banjskom polju i da, samim tim, nije mogla da slika Danku, nego da je ona slika koju je snajka dala za medije nastala ko zna kad. Mislim sve je to strašno - rekao je Milan, pa dodao da se Ivana i Miloš dobro drže s obzirom na celu situaciju.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić, Facebook

Miloš Ilić sa ćerkom Dankom

 

- Snajka se nedavno porodila, dobro su i ona i beba. Miloš radi... Drže se s obzirom šta im se dešava, dobro su. Šta da kažem, i oni sumnjaju sada u sve... Eto, opet kažem, voleo bih da mi je unuka živa i da je dobro.

Podsetimo, u tužilaštvo su do sada stigla DNK i GPS veštačenja i u toku je njihova analiza. Veštačena su tri automobila i dosad je ispitano oko 25 svedoka. Svedoci se, zasad, neće dodatno ispitivati. Dvogodišnja Danka Ilić nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, a policija je, nakon 10 dana potrage i detaljnih provera svih tragova i informacija, uhapsila Srđana J. i Dejana D. iz Bora, za koje se sumnja da su devojčicu udarili automobilom, a zatim njeno telo stavili u gepek kola i odneli na deponiju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading