NEKADA JE PAMETNIJE ĆUTATI: Hrvat pokušao da ponizi srpske košarkaše - usledio je brutalan odgovor! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

07.08.2024

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Duel srpskih košarkaša praćen je i u komšiluku.

NEKADA JE PAMETNIJE ĆUTATI: Hrvat pokušao da ponizi srpske košarkaše - usledio je brutalan odgovor! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije nakon meča za infarkt, uspela je da se plasira u polufinale turnira na Olimpijskim igrama u Parizu i pulenima selektora Svetislava Pešiča sada predstoji novi dvoboj sa amerilkim drim-timom.

Naši reprezentativci su nakon produžetka ostvarili trijumf rezultatom 95:90 i pored činjenice da su tokom meča imali i 24 poena zaostatka. 

U momentima kada "orlovima" ništa nije polazilo za rukom, dešavanja na parketu su pomno praćena i u kompiluku. Tako je jedan ljubitelj košarke iz Hrvatske, polovinom druge četvrtine, očigledno u nadi da će srpski košarkaši doživeti potpuni debakl, na društvenim mrežama uz komentar "Dobro se drže komšije", objavio sledeću fotografiju:

Foto: Twitter.com/printscreen

Pokušao je da bude duhovit

 

Međutim, dešavanja na terenu su ga brzo demantovala, tako da je usledio i odgovor od strane srpskih navijača:

 

 

- Komšije, kada vi igrate - svakako je komentar koji je mnogo zaboleo ljubitelje košarke u Hrvatskoj čija nacionalna selekcija godinama unazad ne može da zabeleži bilo kakav značajniji rezultat na međunarodnoj sceni, ukoliko uopšte uspeju i da stignu do plasmana u veliko takmičenja.

Kao što je već rečeno, Srbija se u polufinalu sastaje sa selekcijom Sjedinjnih Američkih Država koja je bez većih problema u četvrtfinalu savladali Brazil rezultatom 122:87.

Reprezentacija Srbije igraće u četvrtak od 21 protiv Sjedinjenih Država za plasman u finale Olimpijskih igara! Biće to drugo polufinale, a u prvom će se sresti Francuska i Nemačka, od 17.30. Definitivan izgled polufinala određen je kada je selekcija Sjedinjenih Država deklasirala Brazil u četvtfinalu i zakazala treći duel protiv reprezentacije Srbije ovog leta.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading