TIJANA BRIZNULA U PLAČ! "Nismo očekivali ovakav ishod"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne završava se utakmica u prvom setu.

TIJANA BRIZNULA U PLAČ! "Nismo očekivali ovakav ishod"

Foto: Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije suočila se sa selekcijom Italije u okviru četvrtfinala Olimpijskih igara u Parizu od 21.00 čas. Naš nacionani tim poražen je rezultatom 3:0 i lišen plasmana u polufinale najprestižnijeg takmičenja na svetu. Italijanke su bile prejak zalogaj za naše devojke.

Nakon utakmice, odbojkašica Tijana Bošković nam se obratila kroz suze.

Republika

Foto: Republika.rs

 

 

- Ne znam, stvarno je mnogo teško. Naravno da smo svi tužni, nismo očekivali ovakav ishod, žao nam je što smo stale u četvrtfinalu i što nismo mogle da se borimo za medalju za svoju zemlju po ko zna koji put. Ne završava se utakmica u prvom setu, mogle smo mnogo bolje i u drugom i u trećem setu - rekla je Tijana Bošković.

Utakmica je započela izuzetno izjednačeno, sa obe ekipe koje su se trudile da zadrže udarne poenterke rivalki. Srbija je uspela da stvori prednost od četiri poena, ali je nakon toga usledio pad koji su Italijanke iskoristile da se vrate u meč. Naša reprezentacija nije uspela da izvuče prvi set, iako je bilo prilika za preokret. Nakon gubitka sve je krenulo nizvodno.

Ovaj poraz znači da naša reprezentacija neće imati priliku da se bori za medalju na ovogodišnjim Olimpijskim igrama u Parizu, ali je ostaje da se fokusira na buduća takmičenja i izazove. Iako naša reprezentacija nije ostvarila željeni rezultat, njihov put na Olimpijskim igrama ostaje deo sportske istorije Srbije, ističući njihovu predanost i borbu na međunarodnoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading