PRESUDAN PORAZ ZA SELEKTORA! Australijski savez za košarku je rekao svoje

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ostaje da se vidi ko će preuzeti vođenje reprezentacije.

PRESUDAN PORAZ ZA SELEKTORA! Australijski savez za košarku je rekao svoje

Foto: www.profimedia.rs

Australijska košarkaška reprezentacija doživela je neočekivan poraz od Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, i to nakon što je imala veliku prednost od 24 poena. Na kraju je reprezentacija Srbije slavila rezultatom 95:90 posle produžetka, što je dovelo do smene selektora Brajana Gordžijana.

Selektor Brajan Gordžijan, koji ima 71 godinu, vratio se na klupu Australije 2020. godine i već naredne godine osvojio je bronzu na Olimpijskim igrama u Tokiju. Međutim, nakon ovog uspeha, ekipa je zauzela 10. poziciju na šampionatu sveta u Manili i sada su izgubili šansu da se bore za medalju u Parizu. Prethodno je Gordžijan vodio Australiju od 2001. do 2009. godine i bio je prisutan na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine i u Pekingu 2008. godine.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

 


Kako prenosi ugledni ESPN, Australijski savez za košarku odmah nakon ispadanja sa Olimpijskih igara odlučio se za smenu selektora. Očekuje se da "kenguri" uskoro krenu u potragu za novim selektorom kako bi se pripremili za naredna takmičenja.

Ostaje da se vidi ko će preuzeti vođenje reprezentacije i kako će se Australijska košarkaška reprezentacija oporaviti od ovog neočekivanog poraza i smene selektora.

Nakon pobede nad Australijom, Srbija se sada priprema za polufinale Olimpijskih igara gde će se suočiti sa boljim iz duela Sjedinjenih Američkih Država i Brazila. Očekuje se još jedna uzbudljiva utakmica, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju ishod.

Ova pobeda Srbije nad Australijom će sigurno ostati upamćena po neverovatnom preokretu i velikoj borbi na terenu. Srbija se pokazala kao izuzetno jaka ekipa, spremna da se suoči sa teškim izazovima i da ostvari velike uspehe. Navijači sa nestrpljenjem očekuju naredne utakmice i nadaju se još jednom velikom trijumfu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading