NOLE SE OPBRATIO POSLE NEVEROVATNE POBEDE KOŠARKAŠA! Poslao im je jako poruku (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pobeda naše košarkaške reprezentacije predstavlja izuzetan sportski uspeh.

NOLE SE OPBRATIO POSLE NEVEROVATNE POBEDE KOŠARKAŠA! Poslao im je jako poruku (FOTO)

Foto: Profimedia, Tanjug/AP Photo/Louise Delmotte

Najbolji svetski teniser Novak Đoković obradovao je svoje fanove porukom podrške košarkašima Srbije nakon njihove epske pobede nad Australijom.

Na društvenim mrežama je podelio FIBA fotografiju sa naslovom "najveći povratak u istoriji" i uzbuđeno napisao "Idemoooooo". Ovom porukom je jasno dao do znanja da je ponosan na neverovatan preokret koji su košarkaši izveli.


Podsetimo, Košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je neverovatan preokret pobedivši reprezentaciju Australije rezultatom 95:90 u produžecima i plasirali se u polufinale Olimpijskih igara. Iako su Australijanci u jednom trenutku imali jako veliku prednost od čak 24 poena, naši košarkaši su pokazali izuzetan karakter i borbenost, uspevši da se izbore za pobedu. Ostavili su navijače u neverici nakon neverovatnog preokreta.

 

Pobeda naše košarkaške reprezentacije predstavlja izuzetan sportski uspeh, a preokret koji su ostvarili tokom utakmice protiv Australije pokazuje veliku borbenost i karakter naših igrača. Srbija ima razloga da bude ponosna na svoje košarkaše, a naredni duel protiv boljeg između SAD i Brazila sigurno će biti još jedan izazov koji će naši košarkaši prihvatiti sa istim entuzijazmom i borbom kao i do sada.


Uz to, Novak Đoković je u utorak stigao u Crnu Goru, a u Srbiju će doći po završetku Olimpijskih igara u Parizu.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju podršku kolegama iz sveta sporta i svojim dolaskom u Crnu Goru dodatno je privukao pažnju javnosti. Ostaje nam da vidimo kako će košarkaši Srbije nastaviti takmičenje, ali jedno je sigurno - imaju podršku jednog od najvećih svetskih sportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading