TEŠKO MU PALO ISPADANJE SA OI: Emotivno pismo Strahinja Stojačića koje neostavlja ravnodušnim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Basketaši Srbije iznenadili i ranije završili učešće!

TEŠKO MU PALO ISPADANJE SA OI: Emotivno pismo Strahinja Stojačića koje neostavlja ravnodušnim!

Foto: OKS

Srpski basketaš Strahinja Stojačić bio je razočaran nakon poraza našeg nacionalnog tima od selekcije Francuske u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Parizu. Iako su "Orlovi" uspeli da pobede Francuze u grupnoj fazi, velike oscilacije u igri i nagli padovi u odbrani i napadu doveli su do poraza od Litvanije i eliminacije iz takmičenja. Stojačić je istakao da je ovo veliko razočaranje za ekipu koja je već osvojila Svetsko i Evropsko prvenstvo u basketu 3x3, te da im je nedostajala samo zlatna olimpijska medalja.

Foto: OKS

Strahinja Stojačić

- Da mi je neko, pre tri godine rekao, da ću sa reprezentacijom Srbije osvojiti, Svetsko i Evropsko Prvenstvo, dva puta zaredom, da ću biti bez poraza u dresu reprezentacije, rekao bih mu da je lud. Isto tako da mi je neko rekao da ćemo se iz Pariza vratiti bez medalje… takođe mu ne bih verovao - naveo je Stojačić.

Iako je neuspeh na Olimpijskim igrama u Parizu razočarao ekipu, Strahinja Stojačić ističe da se fokusiraju na buduće izazove i da će se truditi da vrate poverenje navijača osvajanjem novih titula u narednom periodu.

 

 

- Nismo zadovoljni, kao ni većina vas, moralo je bolje. Fokusiramo se na sledeće takmičenje i nove turnire. Žao mi je što nismo ispunili vaša očekivanja kao ni sopstvena. Hvala vam na podršci! Vidimo se uskoro - poručio je čuveni brka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading