"KADA JE SRBIJA U PITANJU, TU KIDAM": Srđan Đoković objavio prepisku sa sinom - izjava koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

07.08.2024

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patriotizam je stanj duha, ali i kućnog vaspitanja.

"KADA JE SRBIJA U PITANJU, TU KIDAM": Srđan Đoković objavio prepisku sa sinom - izjava koja nikoga ne može ostaviti ravnodušnim! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/djokernole

Novak Đoković, najbolji teniser u istoriji belog sporta, a verovatno i jedan od najvećih sportista koje je ova planeta ikada iznedrila, na Olimpijskim igrama u Parizu je stigao do trofeja koji mu je jedini nedostajao u prebogatoj karijeri.

Osvajanjem zlatne olimpijske medalje stigao je i do "karijernog slema", istovremeno oborivši niz rekorda koji će teško biti dostižni u budućnosti.

Nakon Novakovog veličanstvenog izdanja na Olimpisjkim igrama u Parizu, njgov otac Srđan je otkrio detalje koji su prethodili najvećoj svetskoj sportskoj smotri.

Otac najboljeg tenisera u istoriji belog sporta Srđan Đoković u podkastu "Biznis priče" otkrio je prepisku sa Novakom uoči Olimpijskih igara u Parizu. Kako ističe Srđan, sin mu je tada napisao:

- Hteo sam da uzmem ovih tri, četiri dana da osetim kako mi je telo. Ja se uvek brzo oporavim, tako da to nije neki veliki problem. Patriotizam je mnogo jak u mom srcu i glavi. Znaš me. Kada je Srbija u pitanju, tu kidam i ne okrećem se. 

 

 

Nakon ovih reči Novaka, ni Srđan nije mogao da sakrije emocije i u podkastu je istakao:

- Nakon ove prepiske sa njim, ostao sam zatečen i nisam mogao da se smirim od uzbuđenja i od ponosa, jr je to izgovorio moj sin koji je to naučio u svojoj kući - istakao je Srđan Đoković i dodao:

- Patriotizam je iznad svega, naša majka Srbija, majka moja nas je iznedrila i koja nema drugu opciju, jeste jedina opcija za sve nas Srbe. I tako se ponašajte prema svojoj zemlji - zaključio je nikada emotivniji otac Novaka Đokovića.

Na sve navedeno, bilo bi suvišno bilo šta reći

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading