SLAVILO SE DO DUBOKO U NOĆ: Pariz je sinoć bio srpski grad - Novak sa zlatom na grudima i zastavom u ruci koračao francuskom prestonicom! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

05.08.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo poznatih ličnosti došlo da čestita najboljem.

SLAVILO SE DO DUBOKO U NOĆ: Pariz je sinoć bio srpski grad - Novak sa zlatom na grudima i zastavom u ruci koračao francuskom prestonicom! (FOTO GALERIJA)

Foto: Aissaoui Nacer/SplashNews.com/Splash/Profimedia

Novak Đoković, srpski teniser, postao je sinonim za sportski uspeh i izuzetnost. Nakon dugogodišnje karijere Đoković je krunisao rad osvajanjem zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovaj trijumf nije samo još jedan u nizu za Đokovića, već je doneo i emotivnu satisfakciju, zatvorivši jedno poglavlje u već bogatoj karijeri.

Pobeda na Olimpijskim igrama nije samo sportski uspeh, već i inspiracija za sve mlade sportiste širom sveta. Đokovićeva upornost, posvećenost i neverovatna mentalna snaga predstavljaju uzor koji može motivisati mnoge da istraju u ostvarivanju svojih snova.

Nakon osvajanja zlatne medalje, najbolji srpski teniser je upriličio veliku proslavu u pariskom restoranu "Sijena". Vidno raspoložen, olimpijski pobednik se pojavio sa najsjajnijim odličjem na grudima i srpskom zastavom u rukama, a pored članova porodice i njegovog tima, na proslavi se pojavilo i jedno veliko košarkaško ime.

U pitanju je zvezda NBA lige Džejson Tejtum, jedna od glavnih uzdanica američkog košarkaškog tima na putu ka olimpijskom zlatu, na kome će im stajati i košarkaška reprezentacija Srbije, s kojom će se najverovatnije sastati u polufinalu.

 

I srpska prestonica je sinoć bila u znaku Novaka Đokovića i njegovog ostvarenja na Olimpisjkim igrama u Parizu. Na Kuli Beograd je emitovana poruka podrške i čestitke za Novaka Đokovića, ističući da je ovo prvo olimpijsko zlato za njega. Ovaj gest pokazuje koliko je Novak voljen i poštovan u svojoj zemlji.

- Prvo olimpijsko zlato za Novaka! Čestitamo na osvojenoj medalji - ispisano je na Kuli.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading