E, OVO SE ZOVE DISCIPLINA! GRBIĆ ZAVEO RED: Nema slikanja i brošurica, niko drugi NAS NE ZANIMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Sada nam je fokus samo na četvrtfinalu"

E, OVO SE ZOVE DISCIPLINA! GRBIĆ ZAVEO RED: Nema slikanja i brošurica, niko drugi NAS NE ZANIMA!

Foto: www.profimedia.rs

Selektor odbojkaške reprezentacije Poljske, Nikola Grbić, doneo je odlučne mere pred četvrtfinale Olimpijskih igara u Tokiju. Iako je njegov tim prošao u među osam najboljih, srpski trener nije zadovoljan prikazanim i želi maksimalan fokus od svojih igrača.


Jedna od odluka koja je izazvala pažnju jeste Grbićeva zabrana napuštanja Olimpijskog sela igračima. Ova mera ima za cilj da održi visok nivo koncentracije i spreči bilo kakve distrakcije pred naredni meč.

Sve što je sada važno je da dobijemo četvrtfinalni meč. Ne zanima nas ništa drugo, ni ko će biti u finalu, niti druge olimpijske discipline, ne zanimaju nas ni rezultati drugih poljskih sportista u Parizu - zagrmeo je Grbić.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nikola Grbić

Do meča sa Slovenijom (ponedeljak) igračima Poljske biće zabranjeno da budu previše relaksirani kao do sada.

Nema više razmene brošura i slikanja ispred turističkih atrakcija. Sada nam je fokus samo na četvrtfinalu - direktan je Grbić.

Igrači će do meča sa Slovenijom biti zaključani u Olimpijskom selu.

- Naravno, neću braniti igračima da gledaju televizor, telefone i druge uređaje. Znam da to nije moguće. Ali ono što želim je da više vremena provedu usredsređeni na druge stvari. Moramo da se fokusiramo na Sloveniju - zaključio je Grbić.

Podsetimo, Poljaci su Grupu B završili kao drugoplasirani iza Italije, a ispred Brazila i Egipta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading