TEODORA DŽEHVEROVIĆ UHVATILA DEČKA NA DELU! Košarkaš nije mogao ni da pretpostavi da će ona videti SNIMAK!

Autor:

Zabava

04.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Džehverović bacila sve u rebus novom objavom.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ UHVATILA DEČKA NA DELU! Košarkaš nije mogao ni da pretpostavi da će ona videti SNIMAK!

Foto: printscreen/youtube

Pevačica Teodora Džehverović i košarkaš Matic Rebec odlučili su da svoju ljubav čuvaju daleko od očiju javnosti. Iako su paparaci pokušavali da otkriju detalje njihove veze, par je uspeo da se izmigolji i zadrži svoju privatnost.

Iako su oboje aktivni na društvenim mrežama, Teodora i Matic nisu delili zajedničke fotografije niti izjave o svojoj vezi. Njihove Instagram objave nisu otkrivale ništa više od njihovih profesionalnih angažmana i svakodnevnih aktivnosti.

Republika

Foto: instagram.com/maticrebec, ATA images

Teodora Džehverović i Matic Rebec

 

Teodora je jednom prilikom "inkognito" pratila Maticevu utakmicu, dok su oboje izbegavali da javno komentarišu svoj emotivni život. Čak ni voditelj Ognjen Amidžić nije uspeo da izvuče više informacija od pevačice kada ju je ugostio u svom šou programu.

Teodora nije želela da priča o ljubavnom životu, a njena nova objava na Instagramu izazvala je totalnu pometnju. Džehvu su prijatelji snimali, dok je pratila košarkašku utakmicu, a gotovo svi su zaključili da je bodrila svog dečka, koji je profesionalni košarkaš, a zbog poslovnih obaveza, ona nije u mogućnosti uvek da prati njegove utakmice.

 

Teodora ne ispušta dečka iz vida, a kako se čini, pevačica je zadovoljnija nego ikad. Još uvek nije jasno zašto Džehverovićeva i dalje krije svoj status veze i kada će objaviti prvu zajedničku fotografiju, ali je i više nego jasno da pevačica i košarkaš uživaju u romansi, a jedno drugom su najveća podrška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading