OD JASMINE (15) IZ UGRINOVACA JOŠ UVEK NI TRAGA! Oglasila se majka: "Viđala se sa starijim muškarcem, nije svesna u šta se upušta"

Autor:

Vesti

04.08.2024

11:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Simić opisana je visoka 165 centimetara, mršava, sa crnom kosom.

OD JASMINE (15) IZ UGRINOVACA JOŠ UVEK NI TRAGA! Oglasila se majka: "Viđala se sa starijim muškarcem, nije svesna u šta se upušta"

Foto: Printscreen

Nestanak petnaestogodišnje Jasmine Simić iz Ugrinovaca izazvao je veliku zabrinutost među meštanima i porodicom, a naročito je potresao njenu majku koja ističe da je devojčica poslednjih mesec dana pokazivala neuobičajeno ponašanje.

- Uvek mi se javljala gde je i sa kim je. Znala sam sa kim se druži. Samo poslednjih mesec dana jeste promenila ponašanje - ističe majka.

Jasmina je poslednji put viđena 29. jula, a njen nestanak je dodatno zabrinjavajući zbog promene u njenom ponašanju u poslednjih mesec dana. Majka ističe da je devojčica uvek bila odgovorna i redovno bi se javljala gde se nalazi i sa kim je, ali da je to poslednjih dana izostalo.

Majka Jasmine Simić izražava svoj strah i strepnju za bezbednost svoje ćerke, ističući da se boji da je devojčica možda u vezi sa starijim muškarcem koji ima sumnjivu reputaciju. Očajna majka naglašava da je zabranila Jasmini da se viđa sa tim muškarcem, ali da nije sigurna da li je on prisilio devojčicu da ode sa njim. Njena bezbednost je ugrožena s obzirom da se radi o maloletnici koja možda nije svesna opasnosti u koju se upustila.

- Ona se sa njim viđala poslednjih dana i to sam joj zabranila jer sam čula da je nasilan i mnoge loše stvari. Ne znam da li je prislio da ode sa njim ili je to uradila dobrovoljno, ali kako god ona ima samo 15 godina i nije svesna u šta se upušta - kaže uplakana majka.

Jasmina Simić opisana je kao visoka devojka od 165 centimetara, mršava, sa crnom kosom. U trenutku nestanka nosila je majicu, sivu trenerku i bele patike. Apeluje se na građane da ukoliko primete Jasminu, odmah obaveste policiju kako bi se što pre pronašla i vratila kući.

Porodica je već dva dana bez informacija o njenom mestu boravišta. Ako neko primeti Jasminu, treba da pozove policiju ili njenu majku na broj 0604681219.

(Telegraf)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading