NAJPRE KONJ ULETEO I PUBLIKU I IZGAZIO DECU, A SADA I OVO! Novi stravičan PRIZOR na vašaru! Policija HITNO intervenisala!

Autor:

Svet

04.08.2024

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Trsa kod Plužina nakon trke došlo je do novih nemilih scena

NAJPRE KONJ ULETEO I PUBLIKU I IZGAZIO DECU, A SADA I OVO! Novi stravičan PRIZOR na vašaru! Policija HITNO intervenisala!

Foto: Youtube/Printscreen/Dan Info

Nakon što su kod Bijelog Polja tri osobe povrđene nakon što ih je udario konj, na konjskim trkama tokom vašara na severu Crne Gore dogodio se još jedan incident.

Naime, u selu Trsa kod Plužina došlo je do tuče u publici.

- Na skupu je bilo oko 700 ljudi, nakon završetka trke konja videli smo komešanje, a kasnije smo saznali da se potuklo nekoliko ljudi. Policija je odmah reagovala i sprečila veći incident - kaže za RINU jedan od očevidaca.

Pripadnici policije u Plužinama identifikovali su tri lica koja su učestvovala u ovom narušavanju javnog reda i mira.

O događaju je obavešten dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću koji se izjasnio da u događaju nema elemenata krivičnog dela koje se goni po službenoj dužnosti.

Protiv ovih lica biće podnete prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru, saopštili su iz policije.

Podsetimo, kamere su snimile stravičan trenutak na vašaru kod Bijelog Polja, kada je konj uleteo u publiku i povredio decu i jednu devojku.

Nesreća se dogodila tokom tradicionalnog vašara na Ilindan, koji se organizuje na Lađevcima kod Bijelog Polja.

Incident se dogodio tokom trke, kada je jedan od džokeja pao sa konja, a životinja je protrčala i unezvereno upala u publiku.

- Konj je u velikoj brzini uleteo među narod. Oborio je troje dece i jednu devojku. Svi su bili šokirani, a zatim su potrčali prema povređenima. Teže povređeni su dečak (11) i devojka (22), oboje su iz Bijelog Polja - rekli su očevici.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading