PRAŠTAJ MU NOLE, SUTRA ĆE TI SE POKLONITI KAO ŠAMPIONU! Đoković otkrio detalje SUKOBA sa ŠPANCEM-"Nisam ga OPSOVAO!"

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pametan popušta.

PRAŠTAJ MU NOLE, SUTRA ĆE TI SE POKLONITI KAO ŠAMPIONU! Đoković otkrio detalje SUKOBA sa ŠPANCEM-"Nisam ga OPSOVAO!"

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je ostvario još jedan veliki trijumf na Olimpijskim igrama, pobedivši Italijana Lorenca Musetija u polufinalu, rezultatom 2:0 (6:4, 6:2), čime je Srbiji obezbedio drugu medalju u Parizu.

Tokom trećeg gema drugog seta meča protiv Musetija, Novak Đoković je dobio opomenu od sudije, Španca Đosepa Kampistole. Navodno je došlo do rasprave između Đokovića i sudije nakon što je ovaj čuo nešto što je Novak navodno opsovao sudiju.

- Ovaj, nisam njega opsovao, on je to mislio i tako, dao mi je tu opomenu, praštao mi je neke druge koje sam prekoračio. Nervoza je velika, znojiš se i onda to između poena. Ne kažem, to su pravila. Idealna nisu, ne znam zašto se žuri između gemova. Dok dođem na klupu 20 sekundi mi je otišlo, 40 ostaje. Neke sudije to tolerišu, neke malo manje. Sve je u redu - Nole je na taj način razrešio sve dileme i otvoreno progovorio o situaciji na terenu.

 

 

Na kraju, Novak Đoković je morao da se povuče sa meča, svestan da rasprava sa sudijom ne bi dovela do pozitivnog ishoda. Ovo je bila izuzetno neobična situacija za iskusnog tenisera, ali je odluka da se povuče bila u skladu sa njegovim profesionalnim pristupom.

Novak Đoković će se u velikom finalu Olimpijskih igara u nedelju suočiti sa Karlosom Alkarazom. Nole će imati priliku da se osveti Špancu za poraz na Vimbldonu. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ovaj susret, koji će definitivno biti uzbudljiv i pun teniskih majstorija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading