GASTOZ ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU! Rijaliti učesnik zadobio POVREDE, evo šta mu se dogodilo!

Autor:

Zabava

03.08.2024

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Marinković rano jutros primeljen u bolnicu!

GASTOZ ZAVRŠIO U URGENTNOM CENTRU! Rijaliti učesnik zadobio POVREDE, evo šta mu se dogodilo!

Foto: Shutterstock, Tanjug/ JOVANA KULAŠEVIĆ, ST/Vladimir Lukić

Nenad Marinković Gastoz, nekadašnji učesnik rijaliti programa, u pet sati jutros je hitno primljen u Urgentni centar zbog povrede noge. Prema informacijama koje postoje, Marinković je prošao kroz specijalistički pregled, nakon čega mu je stavljena gipsana imobilizacija i propisana odgovarajuća terapija. Nakon toga, pušten je na kućno lečenje uz detaljno objašnjenje o neophodnoj nezi povređene noge, saznaje "Kurir".

Republika

Foto: printscreen/youtube.com/Amidži Šou

Gastoz je rano jutros završio u Urgentnom

Misteriozna povreda i odsustvo sa društvenih mreža

Detalji o tome kako je došlo do povrede nisu poznati, budući da Marinković nije dao izjavu o ovom događaju. Prema rečima očevidaca, Marinković se trudio da ostane neprimetan tokom boravka u bolnici, ali nije uspeo u tome. Takođe, njegovo odsustvo sa društvenih mreža, poput Instagrama, gde je inače aktivan, izazvalo je dodatnu pažnju javnosti.

Očekuje se da će Marinković uskoro javno progovoriti o svojoj povredi i pružiti više informacija o ovom događaju.

Povreda Nenada Marinkovića Gastoza izazvala je veliku pažnju javnosti, posebno među njegovim pratiocima na društvenim mrežama. Mnogi su izrazili zabrinutost za njegovo zdravlje i brz oporavak, dok su se pojedini zapitali šta se tačno desilo i kako je došlo do ove povrede.

Nenad Marinković Gastoz stekao je popularnost kao učesnik rijaliti programa, a nakon toga je postao javna ličnost koja privlači pažnju javnosti svojim aktivnostima na društvenim mrežama i nastupima u medijima. Njegova povreda i odsustvo sa javne scene sigurno će izazvati dodatnu pažnju i spekulacije među pratiocima i medijima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading