DŽUDISTI SRBIJE U PROBLEMU: Marica Perišić u suzama! Bolnom grimasom završila nastup!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo može biti veliki peh.

DŽUDISTI SRBIJE U PROBLEMU: Marica Perišić u suzama! Bolnom grimasom završila nastup!

Foto: Profimedia

Srpski džudo miks tim postigao je značajan uspeh na Olimpijskim igrama savladavši Holandiju rezultatom 4:2. Međutim, pobedu je zasenila nezgodna povreda Marice Perišić koja se desila tokom treće borbe protiv Joane van Lišut. Marica je ostala na tatamiju u suzama, izazivajući zabrinutost za dalji tok takmičenja.

Povreda ruke Marice Perišić u trećoj borbi protiv Holandije potencijalno predstavlja veliki problem za srpski džudo tim u nastavku takmičenja. Nadamo se da će Marica biti u stanju da nastavi takmičenje i da će pružiti svoj doprinos u daljim borbama, pomažući Srbiji da se bori za nove medalje.

Foto: Profimedia

Marica Perišić

U ovom trenutku, važno je pružiti podršku Marici Perišić i ostalim članovima tima, te se nadati najboljem ishodu povrede. Sa snažnom podrškom navijača i timskim duhom, srpski džudo miks tim će se boriti hrabro u narednim rundama takmičenja.

Ovaj uspeh srpskog džudo miks tima predstavlja važan korak napred u razvoju džudo sporta u Srbiji. Pored rezultata na terenu, ovaj tim je pokazao izuzetnu hrabrost i odlučnost, te je time i inspiracija mladim generacijama sportista. Očekujemo da će se Marica Perišić oporaviti od povrede i da će srpski džudo miks tim nastaviti svoj put ka novim uspesima na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading