POVRATAK SA STILOM: Eliminisan nakon sumnjive sudijske odluke, a sada doneo pobedu Srbiji!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bravo za džudiste!

POVRATAK SA STILOM: Eliminisan nakon sumnjive sudijske odluke, a sada doneo pobedu Srbiji!

Foto: Profimedia

Džudista Aleksandar Kukolj doživeo je neočekivan poraz na Olimpijskim igrama nakon sumnjive sudijske odluke, ali je brzo uspeo da se vrati u borbu za Srbiju, ovog puta u miks timu. Nakon eliminacije u pojedinačnoj konkurenciji, Kukolj je imao priliku da pokaže svoju borbenost i rešenost da se izbori za pobedu. U borbi protiv Holanđanina Korela, Kukolj je uspeo da savlada protivnika u produžetku, donoseći pobedu miks timu Srbije i plasman u četvrtfinale.

Foto: Starsport

Aleksandar Kukolj

Kukoljev poraz u pojedinačnoj konkurenciji bio je obeležen diskutabilnom sudijskom odlukom. Mađar Žambor Vega je postigao ključni bod "vazariejem" samo 30 sekundi pre kraja borbe, što je izazvalo zbunjenost kod Kukolja. On je smatrao da taj poen ne bi trebalo da pripadne mađarskom džudisti, ali su sudije ostale pri svojoj odluci. Ovo je izazvalo burne reakcije u džudo svetu i postalo predmet rasprave u medijima.

Pored Kukolja, još jedan srpski džudista, Nemanja Majdov, našao se u centru pažnje zbog odluka sudija na Olimpijskim igrama. Njegove reakcije na odluke sudija takođe su privukle pažnju javnosti i postale predmet interesovanja.

Kukoljeva reakcija na izlazak na tatami nakon poraza i njegova borba za Srbiju u miks timu pokazali su njegovu odlučnost i želju za povratkom na pobednički put. Očekuje se da će dalje nastupe na Olimpijskim igrama pružiti sa istim entuzijazmom i željom za uspehom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading