"OVO SAMO SRBI MOGU DA PRIREDE NOVAKU!" Parizom se ORIO Srpski HIT - AS nije mogao da izdrži, pa je i on zapevao! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je sve oduševilo.

"OVO SAMO SRBI MOGU DA PRIREDE NOVAKU!" Parizom se ORIO Srpski HIT - AS nije mogao da izdrži, pa je i on zapevao! (VIDEO)

Foto: X/Screenshot

Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković je ostvario još jedan veliki trijumf na Olimpijskim igrama, pobedivši Italijana Lorenca Musetija u polufinalu. Nakon meča, uprkos obavezama koje su ga zadržale do kasno u noć, Novak se obratio svojim navijačima na društvenim mrežama, ističući značaj njihove podrške tokom turnira.

Iako je imao ograničeno vreme, Novak je pronašao način da se susretne sa srpskim navijačima u Parizu. Snimak na kojem se vidi kako Đoković izlazi pred grupu navijača i pozdravlja ih postao je pravi hit na društvenim mrežama. Njegova posvećenost i pažnja prema navijačima dodatno su ih oduševili i pokazali koliko im znači podrška koju dobijaju.

U nedelju popodne, Novak će se suočiti sa španskim takmičarem Karlosom Alkarazom u borbi za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Ovaj meč predstavljaće priliku za Novaka da nadmaši svoj dosadašnji najbolji rezultat na Olimpijskim igrama i ostvari poslednji veliki cilj u svojoj izuzetno bogatoj karijeri.

Novak Đoković je ostvario značajne uspehe tokom svoje karijere, obarajući rekorde u osvajanju grend slem titula, Mastersa i Završnog mastersa. Takođe, njegov pozitivan skor protiv najvećih rivala Rodžera Federera i Rafaela Nadala dodatno potvrđuje njegovu dominaciju u svetu tenisa. Sa osvojenim Dejvis kupom, ATP kupom i sadašnjim uspehom na Olimpijskim igrama, Novak Đoković ostaje neprikosnoven u svetu tenisa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading