SABOTAŽA NOLETA U TOKU MEČA?! Šta si hteo ZEMLJAČE? Ajde NAPOLJE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija hitno regovala.

SABOTAŽA NOLETA U TOKU MEČA?! Šta si hteo ZEMLJAČE? Ajde NAPOLJE!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković plasirao se u finale Olimpijskih igara nakon pobede nad Lorencom Musetijem - rezultatom 2:0 (6:4, 6:2), čime je Srbiji obezbedio drugu medalju u Parizu. Njegova izjava na Instagramu nakon meča oduševila je mnoge

U toku tajanja meča, jedan navijač u majici Srbije pristupio je Novakovom boksu i započeo raspravu sa Miljanom Amanovićem, fizioterapeutom srpskog igrača. Incidnet je trajao samo nekoliko sekundi, pre nego što su se pojavila dvojica policajaca i izvela ga sa tribine. Nije sasvim jasno šta je bio uzrok ovog incidenta, ali situacija je brzo stavljena pod kontrolu, omogućavajući Novaku da se fokusira na meč.

Ovaj incident na tribinama nije uspeo da poremeti Novakovu koncentraciju i borbu na terenu. On je demonstrirao svoju mentalnu snagu i sportski duh, fokusirajući se na ono što je zaista važno - svoju igru i meč koji je pred njim.

 

 

Nakon dramatičnog meča, Novak Đoković je uspeo da slavi pobedu i plasira se u veliko finale gde ga očekuje duel protiv Karlosa Alkraza. Ovo će biti još jedan izazov za najboljeg srpskog tenisera, koji će imati priliku da pokaže svoje veštine i odlučnost pred publikom i svetom.

Incidenti poput ovog pokazuju koliko je važno da sportski događaji imaju adekvatnu bezbednosnu zaštitu. Brza reakcija policije omogućila je da se situacija reši bez većih posledica, čime je očuvana atmosfera fer-pleja i sportskog duha tokom meča.

Ovaj događaj takođe ističe važnost poštovanja pravila i reda na sportskim tribinama, kako bi se omogućilo svim navijačima da uživaju u događajima bezbedno i bez uznemiravanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading