KAĆA ŽIVKOVIĆ SE OGLASILA IZ BOLNICE NAKON POROĐAJA: Tim stručnjaka se BRINE o pevačici i bebi (FOTO)

Autor:

Zabava

03.08.2024

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda "Granda" podelila prve utiske majčinstva!

KAĆA ŽIVKOVIĆ SE OGLASILA IZ BOLNICE NAKON POROĐAJA: Tim stručnjaka se BRINE o pevačici i bebi (FOTO)

Foto: ATA Images/Katarina Drajić

Katarina Živković

Poznata pevačica i nekadašnja zvezda "Granda"Katarina Živković, tokom prethodnog dana na svet je donela sina putem carskog reza, a zatim otkrila javnosti da je mališan dobio ime Stefan. Nakon porođaja, Kaća se obratila svojim prijateljima i pratiocima putem Instagram naloga zahvaljujući im na čestitkama, porukama i lepim željama. Takođe, istakla je zahvalnost doktorki koja je pratila njenu trudnoću, ističući da su devet meseci protekli najbezbrižnije moguće.

- Hvala svim mojim prijateljima i dobrim ljudima na čestitkama, porukama i prelepim željama. Veliko hvala i doktorki koja je vodila moju trunoći, zahvaljujući njoj je ovih devet meseci prošlo najbezbrižnije moguće - napisala je je Živkovićeva u okviru svoje objave na pomenutoj socijalnoj platformi, te otkrila kako se ona i njen sin osećaju nakon porođaja:

Republika

Foto: instagram.com/katarina_zivkovic_official

Katarina Živković se oglasila nakon porođaja

- Moj princ i ja se osećamo odlično, a sreća i ljubav koju osećam prema najlepšoj ulozi i biću koje je 02.08.2024. postalo centar mog sveta se ne može rečima opisati. Još jednom veliko hvala.

Podsećanja radi, Katarinina majka, Verica, nije krila svoje oduševljenje i emotivnu reakciju nakon dolaska unuka na svet. 

- Hvala vam puno, ostavila sam reku suza... Kaća je hvala Bogu dobro. Nemojte da se uvredite, kada Kaća bude izašla ona će razgovarati sa vama, ja te informacije ne mogu da vam dam. Nisam u tom svetu. Najbitnije je da smo presrećni, da su beba i mama dobro. Da je moj unuk prelep, da je moja Kaća dobro... Šta više da poželim - istakla je ona, preneo je Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading