"VESELI SE SRPSKI RODEEEEE! IDEMOOOO!" Snažna poruka Novaka Đokovića: Srbija će imati medalju u nedelju! (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika je čast i privilegija da predstavljam našu zemlju, napisao je najbolji srpski teniser

"VESELI SE SRPSKI RODEEEEE! IDEMOOOO!" Snažna poruka Novaka Đokovića: Srbija će imati medalju u nedelju! (FOTO)

Foto: Instagram.com/djokernole

Dugo sam sanjao da se u bojama Srbije borim za najsjajnije odličje na Olimpijskim igrama. Velika je čast i privilegija da predstavljam našu zemlju, napisao je najbolji srpski teniser Novak Đoković na Instagramu posle plasmana u finale Olimpijskih igara u Parizu.

 "Srbija će imati medalju u nedelju!!!! Veseli se srpski rodeeeeee! Idemoooo", poručio je Đoković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Đoković je u polufinalu savladao Italijana Lorenca Muzetija 6:4, 6:2 i u nedelju će se boriti za zlatnu medalju protiv Španca Karlosa Alkaraza.

Podsetimo, tokom turnira, Đoković je imao veliku podršku svoje porodice, koja je bila prisutna na tribinama.

- Da, da, prisustvuju prvom finalu, možda i jedinom, ne znam do kada ću igrati, veliko zadovoljstvo je imati ih tu, sin koji prati tenis više od Tare, ali Tara prati na drugačiji način, ona gleda, pa malo crta. Njihova podrška mnogo znači, pogotovo tokom turnira sam imao porodičnu atmosferu. Pritisak je veliki, očekivanja su za mene i od mene uvek najveća. Zahvalan sam što sam u finalu - rekao je Novak.

Đoković je istakao da mu porodična podrška mnogo znači, posebno tokom takmičenja, te da je imao priliku da oseti porodičnu atmosferu tokom turnira. On je otkrio da su njegova deca, Tara i Stefan, bili prisutni na turniru i da je veliko zadovoljstvo imati ih tu. Takođe, Đoković je otkrio da su Tara i Stefan uživali u društvu svojih drugara koji žive u Parizu, igrajući se po parkovima i uživajući u različitim aktivnostima.

- Drugari su im neki došli, juče su došli, koji žive u Parizu, igraju soni, igraju se po parkovima (smeh).

Iako Đoković nije imao podršku svoje porodice na tribinama tokom meča, istakao je da su njegovi prijatelji iz Pariza bili uz njegovu decu, pružajući im podršku i praveći im društvo. Ova podrška izazvala je osmehe na licima svih prisutnih i doprinela pozitivnoj atmosferi tokom turnira.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading