ŠOK: Novak u problemu - ne zna šta da radi uoči odlučujuće borbe za zlatnu olimpijsku medalju!

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

03.08.2024

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odluka pada u poslednjem času

ŠOK: Novak u problemu - ne zna šta da radi uoči odlučujuće borbe za zlatnu olimpijsku medalju!

Foto: Starsport

Nakon Australijanca Metjua Ebdena 2:0 (6:0, 6:1), Rafaela Nadala 2:0 (6:1, 6:4), Dominika Kepfera 2:0 (7:5, 6:3) i Grka Stefanosa Cicipasa 2:0 (6:3, 7:6), pred Novakom Đokovićem je u borbi za veliko finale Olimpisjkih igara 2024 u Parizu i zlatnu medalju, pao i Italijan Lorenco Museti koji je nakon dva odigrana seta i ukupno 110 minuta provedenih na terenu, morao da pruži ruku boljem rivalu, 2:0 (6:4, 6:2).

Ovime se Novak prvi put u svojoj karijeri našao u olimpisjkom finalu i nalazi se na samo korak od osvajanja "karijernog Gren slema", ali se čini da mu je mnogo teže bilo na konferenciji za novinare nakon polufinalnog duela, s obzirom da je od predstavnika medija dobio pitanje na koje, barem u tom momentu nije imao odgovor.

Naime, pitali su Novaka Đokovića za koga će navijati u finalu ženskog teniskog turnira Olimpijskih igara u kojem se sastaju Kineksinja Činven Ženg i teniserka iz Hrvatske Dona Vekić. Najbolji teniser u istoriji sporta "pokušao je da izađe iz ove teške situacije":

- Činven je sjajna osoba, kada se vidimo, imali smo nekoliko zabavnih momenata. Ovo je velika stvar za Kinu i za sport tamo. Kina je ogromno tržište, čekali su na veliko ime od Na Li. Drago mi je što je uspela da dođe i igraće protiv moje druge omiljene igračice, Done Vekić, ne znam za koga ću navijati. Drago mi je što su obe došle do finala - diplomatski j odgovorio Novak Đoković.

Foto: Starsport

Još korak ga deli od sna - Novak Đoković

 

Da podsetimo u velikom finalu teniskog turnira na Olimpisjkim igrama u Parizu Novak Đoković se sastaje sa Karlosom Alkarazom. Najbolji srpski i svetski teniser u veliko finale ulazi bez izgubljenog seta, sa samo jednim koji je dobio u taj-brejku i svi se nadajuda će po ko zna koji put obradovati naciju i Srbiji doneti novo najsjajnije odličje.

Sva dešavanja s Olimpijskih igara u Parizu ekskluzivno pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading