TAKO JE JOVANA! Prvo mesto - Sve si ih PREVESLALA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Impresivan rezulat.

TAKO JE JOVANA! Prvo mesto - Sve si ih PREVESLALA!

Foto: Privatna arhiva

Srpska veslačica Jovana Arsić, iako nije uspela da se plasira u polufinale Olimpijskih igara, uspela je da ostavi snažan utisak na takmičenju. Nakon poraza u četvrtfinalu, Jovana se takmičila u C finalu gde je odnela pobedu, zauzevši ukupno 13. mesto na Olimpijskim igrama.

Danas je Jovana Arsić pokazala svoje veslačko umeće, završivši trku na prvom mestu sa impresivnim vremenom od 7:26.09. Njen izuzetan nastup u C finalu definitivno je bio vredan pažnje i pokazao je njenu izuzetnu posvećenost i talent u ovom sportu.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Lindsey Wasson

Samo hrabro u pobedu

Iako su navijači želeli da vide Jovanu u polufinalu, podrška koju su pružili tokom njenog puta na Olimpijadi bila je izuzetna. Njihova podrška je svakako bila važan faktor u Jovaninom takmičarskom duhu i doprinela je njenom uspehu na Olimpijskim igrama.

Jovana Arsić je dokazala svoju izuzetnu sportsku veštinu i mentalnu snagu tokom takmičenja na Olimpijskim igrama. Njen trijumf u C finalu je jasan pokazatelj njene posvećenosti i talenta, i sigurno će biti inspiracija mladim sportistima širom Srbije.

Pored svog uspeha na Olimpijskim igrama, Jovana Arsić je ranije ove godine osvojila zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u veslanju u Segedinu. Ova pobeda joj je donela veliko samopouzdanje pred Olimpijske igre i pokazala njen kontinuirani napredak i dominaciju u ovom sportu. Jovana je takođe poznata po svojoj disciplini i rigoroznom trening režimu, koji uključuje svakodnevne treninge na vodi i u teretani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading