TRANSFER KARIJERE: Rajković menja Edersona!

Autor:

Sport

03.08.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedan Srbin na Bliskom Istoku!

TRANSFER KARIJERE: Rajković menja Edersona!

Foto: Tanjug/AP

Golman fudbalske reprezentacije Srbije, Predrag Rajković, postigao je dogovor o transferu u Saudijsku Arabiju, gde će pojačati ekipu Al Itihada, prema informacijama poznatog italijanskog insajdera Fabricia Romana.

Transfer je već u završnoj fazi, a dokumentacija sa golmanom Majorke je već potpisana, te se očekuje uskoro i zvanično potvrđivanje ovog transfera. Al Itihad je prvobitno bio zainteresovan za čuvara mreže Mančester sitija, Edersona, ali je na kraju odluka pala na nekadašenjeg golmana Crvene zvezde.

Prema dostupnim informacijama, španski klub Majorka će od ovog transfera zaraditi 11 miliona evra, a još uvek nije poznato na koliko će Rajković potpisati ugovor sa novim klubom. Ovo predstavlja veliki korak u karijeri ovog talentovanog golmana, koji je na nedavno završenom Evropskom prvenstvu pokazao izuzetne sposobnosti.

 

Rajković je svoje umeće među stativama pokazao još kao mlad fudbaler i osvojio titulu najboljeg mladog golmana sveta. Svojom sigurnošću i odbranama zadobio je poverenje kako u reprezentaciji, tako i u klubu, što je rezultiralo ovim značajnim transferom.

Rajković će se pridružiti ekipi Al Itihada u ligi koja beleži vrtoglav uspon, a pored toga, imaćemo priliku da gledamo i kako će se snaći u novom okruženju sa saigračima poput Karima Benzeme i Engola Kantea. Takođe, u narednoj sezoni će imati priliku da se suoči sa svojim sunarodnicima, Sergejem Milinković-Savićem i Aleksandrom Mitrovićem, što će biti poseban izazov za ovog talentovanog golmana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading