HIT! Pogledajte reakciju Đokovićevog protivnika kada je saznao sa kim igra!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu zgodno.

HIT! Pogledajte reakciju Đokovićevog protivnika kada je saznao sa kim igra!

Foto: Profimedia

Srpski teniser Novak Đoković počinje svoj nastup na Olimpijskim igrama u subotu, sa ciljem osvajanja zlatne medalje koja mu nedostaje u bogatoj karijeri. Nakon saznanja potencijalnih rivala, očekuje ga izazovan put ka postolju.

Žreb je doneo izazovne protivnike, ali će Đoković imati lakši start, igrajući protiv australijskog tenisera Metjua Ebdena u prvom kolu. Ebden, koji je ušao kao zamena, nema značajan renking u singlu i već godinama se fokusira na dubl tenis. Australijanac je imao i zanimljivu reakciju koju je objavio na društvenim mrežamna.

- Kada uđeš kao zamena u glavni žreb Olimpijskih igara, samo da bi izvukao Novaka Đokovića u prvom kolu i Rafaela Nadala u drugom - napisao je Ebden uz šaljivu reakciju koju je snimio.

 

 

Novak Đoković će svakako imati izazovno putovanje ka zlatu na Olimpijskim igrama, a prvo iskušenje čeka ga u susretu sa Ebdenom. Svi ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem iščekuju kako će se razvijati događaji na terenu, dok Đokovićeva potraga za Olimpijskim zlatom postaje centralna tema sportskog sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading