ĆEVAPI, BUREK ILI SARMA? KOŠARKAŠI IMALI TEŠKU DILEMU: Ovako su olimpijci odgovarali (VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Olimpijske igre 2024

25.07.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo su bila objašnjenja.

ĆEVAPI, BUREK ILI SARMA? KOŠARKAŠI IMALI TEŠKU DILEMU: Ovako su olimpijci odgovarali (VIDEO)

Foto: Starsport

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić

Izbor između ćevapa, sarme i bureka u Srbiji predstavlja pravu dilemu. Ovi specijaliteti čine srpsku kuhinju prepoznatljivom i omiljenom, ali čak i našim reprezentativcima nije bilo lako da se opredele.

Bogdan Bogdanović i Nikola Jokić, dva poznata srpska košarkaša, otkrili su da najmanje vole ćevape. Njihovi odgovori su izazvali iznenađenje, s obzirom na popularnost ovog jela među Srbima. Ipak, njihov iskreni stav pokazuje da ukusi zaista mogu da variraju čak i među poznatim ličnostima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIBA (@fiba)

 

Ivon Anderson, Tina Krajišnik i ostale devojke iz ekipe Marine Maljković takođe su se izborile sa teškom dilemom, ali su na kraju odlučile da podele svoje preferencije. Njihova objašnjenja o tome zašto biraju određeno jelo mogu baciti novo svetlo na ovu večitu debatu o najomiljenijem srpskom specijalitetu.

Ovaj izbor samo dodatno potvrđuje bogatstvo i raznolikost srpske kuhinje, koja svakako zadovoljava različite ukuse i preferencije.

Naša muška košarkaška reprezentacija će se susresti sa košarkaškom reprezentacijom Amerike u nedelju 28. jula, dok će se naše košarkašice susresti sa Porto Rikom istog tog datuma. Sledeće obračunavanje naših košarkaša sa Porto Rikom i košarkašica sa Kinom u sredu 31. jula. Poslednji grupni susret naši košarkaši se susreću sa Južnim Sudanom, a košarkašice sa Španijom u subotu 3. avgusta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading