NADAL NIJE NI POMENUO NOLETA: Ovo je rekao nakon žreba

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadal je istakao svoje uzbuđenje prvenstveno zbog dubl mečeva.

NADAL NIJE NI POMENUO NOLETA: Ovo je rekao nakon žreba

Foto: Tanjug/AP

Španski teniser Rafael Nadal izrazio je svoje uzbuđenje povodom učešća na Igrama, ističući da je ovo najlepše mesto u njegovoj karijeri. 

- Veoma je posebno što sam ovde. Ovo je najlepše mesto u mojoj karijeri. Pokušavam da uživam u trenutku -  prve su reči Španca nakon žreba, a onda je u izjavi za španski "Eurosport" rekao da je uzbuđen "prvo zbog dubla".

U izjavi za španski "Eurosport", Nadal je istakao svoje uzbuđenje prvenstveno zbog dubl mečeva. 

- Pa da vidimo... Istina je da je ovo nedostajalo, fokusiran sam da ne razmišljam o tome šta će se desiti, stvar je u tome da ćemo prvo početi sa dublom. Prvo ću se fokusirati na to, a onda ću pokušati da budem spreman kada dođe singl protiv Martona, koji je odličan igrač - izjavio je Nadal.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

 

Nadal je naglasio da se ne opterećuje mogućim susretom sa Novakom Đokovićem, već da je trenutno fokusiran na svoje pripreme i pristup svakom meču. 

Dok se najbolji teniser svih vremena Novak Đoković obratio na konferenciji za medije Olimpijskog tima Srbije pred početak Igara sutra u Parizu. Đoković će u prvom kolu igrati protiv Matjea Ebdena. Rivala je saznao i Rafael Nadal koga na startu turnira čeka Marton Fučovič. Novak Đoković i Rafael Nadal će se sastati u drugom kolu u slučaju pobeda oba tenisera u uvodnim susretima.

Rafa Nadal izgleda spremno za izazove koji ga očekuju na Olimpijskim igrama, a njegova posvećenost dublu i spremnost da se suoči sa izazovnim protivnicima nagoveštavaju uzbudljive mečeve za ljubitelje tenisa. Sledimo sa nestrpljenjem njegove nastupe i želimo mu mnogo uspeha na ovom prestižnom takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading