NADAL SE HVATA ZA GLAVU: Ovako je reagovao kad je video žreb (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moguć susret Noleta i Rafe u drugom kolu.

NADAL SE HVATA ZA GLAVU: Ovako je reagovao kad je video žreb (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal i Novak Đoković, dva velikana svetskog tenisa, suočiće se u potencijalnom spektaklu već u drugom kolu Olimpijskih igara. Nakon što su oba tenisera saznala da bi mogli da se susretnu tako rano u turniru, društvene mreže su eksplodirale od uzbuđenja. Naime, Nadal je bio viđen kako se uhvatio za glavu nakon saznanja o potencijalnom meču sa Đokovićem, što je dodatno podgrejalo interesovanje javnosti za ovaj mogući duel.

Ova dva asa su do sada odigrala čak 59 mečeva, pri čemu Đoković vodi sa 30 pobeda naspram Nadalovih 29. Poslednji put su se sastali pre dve godine na Rolan Garosu, gde je Nadal izašao kao pobednik rezultatom 6:2, 4:6, 6:2, 7:6. S obzirom na njihovu izuzetno izjednačenu statistiku, očekuje se da bi eventualni meč na Olimpijskim igrama bio pravi spektakl za ljubitelje tenisa širom sveta.

Nadal nije imao nikakvu posebnu reakciju nakon saznanja da bi već u drugom kolu igrao protiv Noleta, ili se bar potrudio da ostane hladan.

 

 

Nakon saznanja o potencijalnom meču, Novak Đoković je istakao da bi duel sa Nadalom na Olimpijskim igrama bio spektakl vredan pažnje. Ipak, fokusirao se na svoju prvu prepreku, Metjua Ebdena, ističući da je svestan težine Olimpijskog turnira i dodatnog pritiska koji nosi predstavljanje svoje zemlje. Ovaj izazov predstavlja nešto drugačije iskustvo za Đokovića, ali je istakao da je spreman da da sve od sebe kako bi otišao što dalje na turniru.

Video sam žreb. Potoji veliko interesovanje za duel u drugom kolu jer nas dvojica moramo da savladamo prve protivnike da bismo došli do eventuelnog meča koji bi bio spektakl kao nekada kada smo igrali na svim velikim terenima širom sveta. Moram da prebrodim prvu prepreku i dam sve od sebe da idemo što dalje. Svestan sam težine Olimpijskog turnira jer je dosta drugačiji od ostalih turnira poput Rolan Garosa koji nam je svima poznat, a pogotovo Nadalu. S druge strane, sam osećaj je drugačiji, predstavljaš Srbiju i dodatni je pritisak i odgovornost, ali ne nešto na šta nisam navikao -rekao je Đoković.

Uzbuđenje je definitivno na vrhuncu, a ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem očekuju mogući susret dva velika rivala na Olimpijskim igrama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading