NESTAO OLIMPIJAC! Isplivala ŠOKANTNA istina, evo šta se desilo

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je zabrinuo.

NESTAO OLIMPIJAC! Isplivala ŠOKANTNA istina, evo šta se desilo

Foto: www.profimedia.rs

Olimpijske igre u Parizu

Mađarski olimpijac Milak Kristof postao je predmet velike pažnje medija nakon što nije otputovao u Pariz zajedno sa ostalim članovima mađarske delegacije na Olimpijske igre. Njegov iznenadni nestanak izazvao je zabrinutost i podigao uzbunu među javnošću i sportskom zajednicom.

Milak Kristof je poznat po svojoj sklonosti ka tajnovitosti i nedostatku komunikacije sa javnošću. Ovaj mladi plivač je nosilac zlatne medalje na prethodnim Olimpijskim igrama, kao i svetski i evropski šampion, ali je istovremeno poznat po svojoj sklonosti da se povuče iz javnosti i da ne komunicira ni sa kim osim sa najbližim krugom ljudi.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Milak Kristof

 


Prema navodima mađarskih medija, Milak Kristof je promenio plan putovanja za Pariz i odlučio da otputuje dan kasnije od ostalih članova delegacije. Ova odluka izazvala je zabunu i nesigurnost, a njegovo neočekivano ponašanje dodatno je produbilo misteriju oko njegovog nestanka.

Iako je Milak Kristof bio nepristupačan i nedostupan za komunikaciju, mađarski mediji su izvestili da će se on ipak pojaviti na Olimpijskim igrama u Parizu. Njegov tajanstveni nestanak privukao je pažnju javnosti, ali se čini da će se sve ipak završiti kako treba kada je reč o njegovom učešću na ovom renomiranom sportskom događaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading