ZA NJOM ĆE SE OKRETATI CEO PARIZ: Atraktivna plivačica stigla na OI - otkrila je tajnu tetovaže na nezgodnom mestu! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Olimpijske igre 2024

25.07.2024

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ona najlepša sportistkinja na OI 2024?

ZA NJOM ĆE SE OKRETATI CEO PARIZ: Atraktivna plivačica stigla na OI - otkrila je tajnu tetovaže na nezgodnom mestu! (FOTO GALERIJA)

Foto: Instagram.com/luanalonsom

Atraktivna paragvajska plivačica Luana Alonso definitivno će biti jedna od takmičarki na Olimpijskim igrama koja će zbog svog izgleda privlačiti pažnju u Parizu! Luana je već iskusna olimpijka, nakon učešća u disciplini 100 metara leptir u Tokiju 2021. godine.

Jedna od nedavnih vesti o Luani Alonso jeste da je uradila tetovažu olimpijskih krugova u blizini međunožja, što je privuklo pažnju javnosti i medija. Ova neobična tetovaža će definitivno biti primećena svaki put kada Luana obuče plivačku opremu tokom takmičenja, dodajući joj dozu jedinstvenog umetničkog izraza.

Luana je već stigla u Pariz i okačila je nekoliko fotografija u blizini olimpijskih krugova, ističući time svoje prisustvo i predanost olimpijskom duhu. Ove fotografije su dodatno privukle pažnju javnosti i fanova, te je Luana postala jedna od najpraćenijih sportistkinja na društvenim mrežama u Paragvaju.

 

Nedavno se pohvalila da je trenutno najpraćenija plivačica na društvenim mrežama, računajući čitavu Paragvajsku sportsku scenu. Njen talenat, lepota i prisustvo na Olimpijskim igrama definitivno su privukli pažnju širom sveta, a njeni fanovi jedva čekaju da je vide u akciji na velikoj smotri.

Luana Alonso će, iako možda nije favorit za medalju, definitivno biti jedna od takmičarki čiji će nastup i izgled privući pažnju tokom Olimpijskih igara u Parizu. Sa svojim umetničkim izrazom kroz tetovažu i popularnošću na društvenim mrežama, Luana će zasigurno ostaviti svoj trag na ovom velikom sportskom događaju.

Dvadesetogodišnja paragvajska plivačica je rođena u Asunsionu, a državna je rekorderka u disciplinama 50, 100 i 200metara leptir stilom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading